Turneul de șah Rotary Iași Copou, ediția I

Turneul de șah Rotary Iași Copou își propune sprijinirea copiilor din mediul rural, care practică acest sport, prin participarea la o competiție ce le va oferi participanților oportunitatea să își dezvolte pasiunea pentru șah dar și să acumuleze o experiență de concurs valoroasă.

De asemenea, evenimentul țintește să genereze un fond de burse de care să beneficieze cât mai mulți copii din mediul rural care au talent deosebit la șah dar posibilități materiale insuficiente pentru a practica sportul minții în condiții decente.

Pentru mulți dintre copiii din mediul rural, șahul este șansa la o viață mai bună. Cluburile Gambit Huși și Pionii Regelui Podu Iloaiei nu doar ajută copiii să practice șah, dar îi și motivează să aibă rezultate bune la școală. Le oferă nu numai oportunitatea de a juca șah și de a se perfecționa în acest sport, dar îi ajută și să nu abandoneze studiile. Nu de puține ori au strâns fonduri pentru a le oferi copiilor dispozitive pentru a le permite conectarea la școala online sau la cursurile de șah. Turneul de șah Rotary Iași Copou își propune să asigure un sprijin suplimentar pentru copiii din mediul rural pasionați de șah.

Când? 29 mai, ora 10 Unde? Grădina Palas (zona patinoar)

Și tu poți susține participarea unui copil din mediul rural la Turneul de șah Rotary Iași Copou. Donează 250 de lei și vei acoperi costurile participării la competiție a unui copil pasionat de șah dar cu posibilități materiale reduse. De asemenea, îi vei oferi un premiu garantat și o diplomă de participare, dar vei contribui și la fondul de burse dedicat celor mai performanți copii care sunt înscriși la cluburile Gambit Huși și Pionii Regelui Podu Iloaiei. În schimb, vei primi o scrisoare de mulțumire semnată personal de copilul susținut și satisfacția că ai ajutat în lupta cu abandonul școlar.

Dacă vrei să fii „înger” pentru unul dintre copiii din mediul rural care își dorește să participe la Turneul de șah Rotary Iași Copou, te rugăm să faci donația prin depunere în cont și apoi să trimiți confirmarea plății la adresa contact@rotarycopou.ro

Datele de plată:
Asociația Rotary Club Iasi Copou
CUI 23628544
CONT RO66 BACX 0000 0012 5955 8000
deschis la Unicredit Bank – Sucursala Iași

INFO

www.facebook.com/turneu.sah.rotary.copou

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: