Turneu international de tenis la Arena CFR

In intervalul  7-15 iulie 2012, clubul sportiv CFR Iasi, in parteneriat cu FR Tenis si Primaria Municipiului Iasi, organizeaza primul turneu international de tenis al verii, denumit Circuitul FRT PRO – Trofeul Municipiului Iasi, in competitia feminina.

In proba de simplu vor evolua si iesencele Laura Enea si Stefania Hristov, iar la dublu Iasul va fi reprezentat de Laura Enea (in cuplu cu medieseanca Irina Maria Bara) si de perechea Stefania Hristov – Carmen Tibuleac

Finala probei de dublu este programata vineri, 13 iulie, de la ora 17.00, iar cea de simplu va avea loc duminica, 15 iulie, de la ora 10.00. Ambele finale vor putea fi vizionate pe TVR Iasi, iar cea de simplu si pe TVR 3, in direct, in urma unui contract încheiat intre CS CFR Iasi si TVR Iasi.

trofeul municipiului iasi la tenisMarti, 10 iulie s-a inregistrat prima supriza, protagonista fiind o ieseana, Stefania Hristov (17 ani) beneficiara a unui wild-card din partea clubului feroviar. Stefania a reusit sa o invinga cu 6-3, 0-6, 6-3 pe una dintre favorite, Tereza Malikova (nr. 5, 678 WTA).

Am inceput bine partida, am castigat primul set, apoi adversara mea a fost peste mine in setul secund, cand nu am reusit sa fac nici un game. M-am ambitionat in setul al treilea, am tras mereu de mine la fiecare minge si am castigat. Am facut primul punct la Iasi in circuitul ITF si cu cele doua facute in doua turnee anterioare din Mexic la care am participat, am intrat acum si in clasamentul WTA. Sper sa-mi pot demonstra valoarea si in partidele care vor urma aici, la arena CFR Iasi !”, a spus tanara jucatoare, care se pregateste de un an la Academia de Tenis a romanului Gabriel Trifu, la Bradenton / Florida.

Rezultate: Martina Kubicikova (Cehia, nr. 1) – Alexandra Damaschin (Romania) 7-6, 6-3; Patricia Tig (Romania, nr. 3) – Agni Stefanou (Grecia) 6-2, 6-2; Elena Cadar (Romania) – Ionela Iova (Romania) 6-1, 6-2; Viktoria Tomova (Bulgaria, nr. 4) – Viktoria Malova (Slovacia) 6-3, 6-2; Ingrid Radu (Romania) – Csilla Argyelan (Ungaria) 3-6, 6-4, 6-1.

Spectatorii iubitori de tenis au  intrarea libera la arena CFR Iasi din Soseaua Naţionala nr. 7-9, pe toata durata turneului, dotat cu premii de 10.000 dolari.

Sursa: ziaruldeiasi.ro, clubsportivcfr.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: