Turneu “Celelalte Cuvinte – 30 de ani”. CONCERTUL DE LA IASI – AMANAT!

Trupa Celelalte Cuvinte urma sa sustina in acest weekend concerte la Buzau si la Iasi, in cadrul turneului “Celelalte Cuvinte – 30 de ani”. Din pacate, cele doua concerte se amana.

Starea de sanatate a basistului Marcel Breazu nu permite realizarea acestora. Marcel Breazu sufera de o viroza respiratorie severa. “Am asteptat pana in ultima clipa, sperand ca starea de sanatate a lui Marcel se va imbunatati” – spune Calin Pop. “In 30 de ani nu am anulat niciun concert. Cu regret, suntem nevoiti sa o facem de aceasta data. Ne cerem scuze fata de publicul care ne astepta.”

Concertele au fost reprogramate pentru 27 ianuarie Iasi, respectiv 28 ianuarie, Buzau.

Biletele cumparate in avans raman valabile pentru 27 si 28 ianuarie. In cazul in care cei care si-au procurat bilete doresc sa-si recupereze contravaloarea lor, o pot face de la punctele de vanzare de unde le-au procurat.

Turneul “Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va fi reluat saptamana viitoare la Brasov (2 decembrie, Sala Reduta) si la Targoviste (3 decembrie, Club La Scriitori) si se va incheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

12 concerte, 30 de ani, 3 ore de muzica, 5 artisti.

Turneul aniversar “Celelalte Cuvinte – 30 de ani” va trece prin 12 orase din tara, unele dintre ele, teritorii neexplorate inca de trupa.

Celelalte Cuvinte pleaca la intalnirea cu fanii din toata tara, multumindu-le, in acest fel, pentru fidelitatea cu care ii sustin de trei decenii. Calendarul turneului este urmatorul:

4 noiembrie, Oradea – Club Blue Monday

5 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub

9 noiembrie, Sibiu – Vintage Club

10 noiembrie, Timisoara – Setup

11 noiembrie, Resita – Rock Cafe

18 noiembrie, Constanta – Heaven’s Hell

19 noiembrie, Galati – Zodiar

25 noiembrie, Buzau – Cafeneaua Artistilor – AMANAT

26 noiembrie, Iasi – Club Hand – AMANAT

2 decembrie, Brasov – Centrul Cultural Reduta

3 decembrie, Targoviste – La Scriitori.

Biletele se gasesc in cluburi, iar pentru Timisoara si Brasov, acestea pot fi cumparate din Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

Turneul se va incheia la Bucuresti, unde aniversarea va fi celebrata la Sala Palatului, in data de 8 decembrie, printr-un spectacol-concert pe masura trupei si a varstei. Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si on-line pe www.eventim.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: