Turiştii români care îşi fac un cont Airbnb prin intermediul Telekom au 30€ reducere la cazare în peste 190 de ţări

Descopera-lumea-cu-Airbnb-s

Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii, indiferent de reţea, trebuie să îşi creeze un cont nou pe Airbnb, folosind link-urile din pagina dedicată de pe telekom.ro: www.telekom.ro. Codul de reducere este valabil 1 an de la data emiterii lui, pentru o rezervare cu o valoare de cel puţin 120 de Euro. Oferta face parte din parteneriatul pan-European între Airbnb şi Deutsche Telekom, anunţat în martie 2015.

Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul  telekom.ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinţe direct de la localnici, în peste 34.000 de oraşe din peste 190 de ţări.

În pragul vacanţei de vară, turiştii au la dispoziţie o gamă foarte variată de opţiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vânt sau iurte. Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să respecte câteva condiţii:

  • să creeze un cont nou pe Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro, fie descărcând gratuit aplicaţia de mobil Airbnb, fie prin intermediul butonului „Creează cont”;
  • rezervarea să aibă o valoare de cel puţin 120 de Euro;
  • codul de reducere valabil pentru o singură rezervare, să fie utilizat în cel mult un an de la crearea contului pe Airbnb.

În martie, Deutsche Telekom a anunţat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul căruia utilizatorii din toate cele 13 pieţe europene*, inclusiv România, beneficiază de o ofertă specială în această primăvară. Această colaborare este în linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care îşi propune să creeze parteneriate valoroase pentru clienţii companiei şi nu numai.

* Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia.

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Fondată în august 2008 și având sediul în San Francisco, California, Airbnb reprezintă o comunitate de încredere dedicată oamenilor care vor să listeze, să descopere și să rezerve cazări unice în întreaga lume – online sau de pe telefonul mobil.  Fie că este vorba despre un apartament pentru o noapte, un castel pentru o săptămână sau o vilă pentru o lună, Airbnb conectează oamenii și le oferă experiențe unice de călătorie, la orice categorie de preț, în peste 34.000 de orașe și 190 de țări. Cu servicii pentru clienți de talie mondială și o comunitate de utilizatori în dezvoltare, Airbnb este cel mai simplu mod prin care oamenii își pot valorifica spațiul lor suplimentar și de a-l prezenta unei audiențe de milioane de oameni.

INFO

www.telekom.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: