Tura nocturna de cicloturism

Cine spune ca in mijlocul saptamanii nu putem sa avem parte de o reincarcare a bateriilor si de o provocare? Invingeti-va teama de a pedala in intuneric, in siguranta!

Drum asfaltat, pietruit si poteca prin padure. Tura nocturna de cicloturism are de toate pentru o adevarata experienta sinestezica!

Detaliile turei pe scurt:

▫ joi, 2 august 2018, intalnire la ora 19.30 in fata Casei de Cultura a Studentilor (Fundatie)
▫ traseu mediu ca nivel de dificultate – se pedaleaza seara si pe timp de noapte pe sosea, drum pietruit si poteca prin padure
▫ lungimea totala a traseului – aprox. 25 km cu diferenta totala de nivel de 320 m
▫ Carlig – Cuza Voda – Dorobant (oprire pentru sedinta foto pe malul lacului) – Aroneanu – Iasi
▫ portiune de aprox 3,5 km prin padure parcursa pe timp de noapte – peponderent la vale, pe alocuri cu obstacole

Aceasta tura NU beneficiaza de asistenta rutiera, iar participantii trebuie sa aiba un nivel cel putin mediu de pedalat.Bicicletele trebuie sa fie obligatoriu echipate cu lumini puternice (nu doar licurici) si recomandam purtarea castii si a unei vestimentatii care sa asigure o cat mai buna vizibilitate. Luminile frontale vor ajuta pentru portiunea de padure. De asemenea, luati in considerare ca pe malul lacului si prin padure sunt tantari, asa ca recomandam haine lungi.

INSCRIERE

Participarea la eveniment se face in baza unei donatii minime recomandate de 15 lei care include minicurs de tehnica de parcurgere a portiunilor de padure si drum pietruit si deplasare in siguranta pe timp de noapte, asistenta tehnica, servicii foto-video. Direct la formularul de inscriere: https://goo.gl/forms/PvEQgCAROG5EjILE3

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere: 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta.

INFO

ProBike Addiction

Web: www.probikeaddiction.ro

FB: www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: