Tura de cicloturism la ”gradina cu minuni a domnului Mihaita”

probikeaddiction_tura_de_cicloturism_in_familie_prisacani_1

ProBike Addiction anunta  organizarea unei ture de cicloturism in familie, la Prisacani, spre gradina de legume a domnului Mihaita, aflata exact pe malul Prutului. Intalnirea va avea loc duminica, 9 august 2015, la ora 11:00, la Primaria Prisacani. Pentru cine doreste sa mearga pana la Prisacani pe bicicleta, plecarea este la ora 9:00, din parcarea Carrefour Felicia.

De la Primarie veti pleca in grup spre gradina plina de minuni a domnului Mihaita. Hectare intregi de pamant cultivat cu legume delicioase, pe malul Prutului. Acolo veti descoperi legumele – Doamne, ce minunatii s-au copt. Cum arata legumele, jocuri interesante, gradini si sere cat vezi cu ochii. In plus, cine doreste poate cumpara direct de la domnul Mihaita rosii, castraveti, morcovi, sfecla, varza, ardei…cate si mai cate.

Drumul dintre Primarie si gospodaria domnului Mihaita are aproximativ 3 kilometri, dintre care 2 kilometri sunt de parcurs pe sosea, pe un drum slab circulat si inca un kilometru pe drum pietruit, dar care nu presupune dificultati. Drumul este plat. Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 5 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism cu copiii, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor. O masina Probikeaddiction se va afla in apropiere in caz de necesitate (poate cara bagaje, apa, persoane care au obosit – dar nu credem ca va fi cazul).

Nu incurajam parcurgerea traseului alaturi de copii de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

probikeaddiction_tura_de_cicloturism_in_familie_prisacani_2

PROGRAM

Punct de intalnire: Primaria Prisacani, ora 11.00 (localitatea se afla la jumatate de ora de Iasi, iesirea spre Tomesti – distanta Iasi-Prisacani fiind de 28 km). Cine doreste sa mearga pana la Prisacani pe bicicleta, se pleaca la ora 9:00, din parcarea Carrefour Felicia. Legenda tunurilor, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, vizitarea gradinii si serelor cu minuni ale domnului Mihaita, jocuri si degustare de legume, culese chiar de noi, distractie – adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura!

Recomandat copiilor peste 5 ani; purtarea castii – obligatorie; fiind o tura de cicloturism family, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

INSCRIERE

Pret: 30 lei/persoana. Rezervarea se face prin:  Telefon: 0742.22.00.61 – Ioana;  E-mail: ioana@probikeaddiction.ro; FORMULAR DE INSCRIERE sau mesaj pe FB/Probikeaddiction. Orice varianta alegeti este perfecta. Sunteti rugati sa specificati numele copilului, varsta lui, adultul insotitor, un numar de telefon si adresa de email sa putem comunica la nevoie. Pentru orice alte detalii, organizatorii va stau la dispozitie – 0742.220061.

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: