Tura de cicloturism in familie “Jocurile copilariei”

poiana dobrovat-probikeaddiction

Mergem din nou la joaca in poiana la Dobrovat, duminica, 10 iulie 2016. In luna mai 2016 am asaltat cu voiosie poiana de la Dobrovat! Organizatorii s-au bucurat atunci sa afle ca exista dorinta de a repeta aceasta experienta minunata, asadar momentul potrivit a sosit!

Pe scurt, tura de cicloturism in familie “Jocurile copilariei” cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie – adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura!

Detaliile turei: Duminica, 10 iulie 2016. Punct de intalnire: Manastirea Dobrovat, ora 11.00. Recomandat: copiilor peste 6 ani. Purtarea castii – obligatorie.  Fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta

INSCRIERE

Pret: 25 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Noi recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie, pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie. Nu incurajam parcurgerea traseului de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

FORMULAR DE INSCRIERE: goo.gl/forms/9hZHZyitoLAWdv5Y2

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere, la cerere:

  • 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere 50 de lei/bicicleta;
  • un suport Thule pentru 3 biciclete cu prindere pe carlig. Pret inchiriere 80 de lei.

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: