Tura de cicloturism family la Dobrovat

Odata cu 1 iunie a inceput luna bucuriilor de copil. Asa ca cei de la ProBikeAddiction s-au gandit la o tura de cicloturism special organizata pentru cei mici, in zona Dobrovatului. Tura are ca punct de start Manstirea Dobrovat pe care o veti vizita si veti afla despre legendele comorilor din localitate..

Apoi veti parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde va vor astepta surprizele.

Veti bea limonada facuta cu apa de izvor din Dobrovat (se spune ca odata ce ai baut apa de izvor din Dobrovat, te vei intoarce mereu – iar noi ne dorim asta), veti invata ce este si cum se face un turcalete si vom spera ca vantul ne este prielnic pentru … (nu va spunem pentru ca stricam surpriza).

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Tura va incepe cu cateva sfaturi legate de siguranta a mersului pe bicicleta, grupul va merge compact, cu opriri destul de dese, dar scurte, in functie de nevoile copiilor. O masina Probikeaddiction se va afla in apropiere in caz de necesitate (poate cara bagaje, apa, persoane care au obosit – dar nu credem ca va fi cazul).

Nu incurajam parcurgerea traseului alaturi de copii de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

Tura va avea loc duminica, 15 iunie, punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00 si include vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, limonada, turcalete, distractie – adica ingredientele perfecte ale unei duminici petrecute in natura! Recomandam copiilor peste 6 ani purtarea obligatorie a castii. Fiind o tura de cicloturism family, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta. Pret: 25 lei/persoana

Traseul a fost parcurs si de cel mai mic membru al ProBikeAddiction – Stefan la varsta de 4 ani si 10 luni. Totusi recomandam ca varsta minima a participantilor sa fie de 6 ani.

INSCRIERE

Pret: 25 lei/persoana. Rezervarea se face prin:

Orice varianta alegeti este perfecta pentru noi. Va rugam insa sa specificati numele copilului, varstalui, adultul insotitor, un numar de telefon si adresa de email sa putem comunica la nevoie. Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie – 0742.220061. Va asteptam cu drag!

INFO

www.probikeaddiction.ro
www.facebook.com/Probikeaddiction

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: