Tura de ciclism in familie la Dobrovat

Pe scurt, tura de cicloturism in familie “Jocurile copilariei” cuprinde vizitarea manastirii, legendele despre comorile din Dobrovat, minicurs de siguranta in trafic, tura de cicloturism, stejarii seculari din vremea lui Stefan cel Mare, jocuri in aer liber, placinte poale in brau gatite traditional si muuulta distractie – adica ingredientele perfecte ale unei sambete petrecute in natura!

Tura are ca punct de start Manastirea Dobrovat pe care o vom vizita si vom afla despre legendele comorilor din localitate. Apoi vom parcurge 3 kilometri pe plat, dintre care 2 km pe sosea (o sosea buna, necirculata intens) si un kilometru pe drum de pamant pana la locul de langa padure unde ne vor astepta surprizele. Start la joaca in natura!

Recomandam tura de cicloturism pentru copiii de peste 6 ani. De asemenea, fiind vorba despre o tura de cicloturism family, incurajam pedalatul in familie, astfel incat cei mici sa fie insotiti de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

Nu incurajam parcurgerea traseului de parintii cu masini, deoarece am aglomera strada si am putea pune probleme legate de siguranta. In schimb, toti parintii sunt bineveniti pe biciclete!

Detaliile turei, pe scurt: Sambata, 22 aprilie 2017. Punct de intalnire Manastirea Dobrovat, ora 11.00. Recomandata copiilor peste 6 ani. Purtarea castii – obligatorie. Fiind o tura de cicloturism in familie, copilul va fi insotit de cel putin un membru al familiei, pe bicicleta.

ProBikeAddiction ofera spre inchiriere la cerere: 3 biciclete performante marca CROSS si echipament de protectie – casca, lumini. Pret inchiriere: 50 de lei/bicicleta.

INSCRIERE

Pret: 30 lei de persoana, indiferent ca este vorba despre copil sau adult. Noi recomandam ca o experienta de acest gen sa fie impartasita in familie, pentru ca stim cat e de important sa petrecem timp de calitate in natura, in familie. FORMULAR DE INSCRIERE: https://goo.gl/forms/d4NipVFPQOunQmhY2

INFO

ProBike Addiction

www.probikeaddiction.ro

www.facebook.com/Probikeaddiction

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: