TUIAȘI oferă 10 burse de internship pentru primul semestru din acest an universitar

afis_internship

Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) au posibilitatea de a urma un internship în primul semestru al anului universitar 2015 – 2016 în cadrul unuia dintre prorectoratele instituției.

Ca stagiar la TUIAȘI, te vei putea implica în elaborarea de materiale promoționale pentru instituție, organiza vizite ale unor delegați străini sau participa la crearea unui sistem informațional de colaborare universitate – student. De asemenea, te vei putea ocupa de întreținerea site-ului universității sau a paginii de Facebook și vei avea ocazia să te implici în organizarea unor festivaluri, conferințe sau târguri educaționale. Și acestea sunt doar câteva dintre activități.

Ca stagiar la TUIAȘI, vei avea ocazia să lucrezi alături de persoane din conducerea instituției la proiecte importante și să acumulezi experiență relevantă în muncă. De asemenea, ți se ofera oportunitatea să te remarci dintre colegii tăi și să fii recompensat pentru activitatea ta. Vei primi o bursă specială de 350 de lei/ lună, care poate fi cumulată cu bursa de studiu sau bursa socială. Primele două săptămâni sunt considerate perioadă de probă. La sfârșitul stagiului vei primi un certificat din partea universității, care să ateste activitatea desfășurată.

Sunt 10 posturi de intern disponibile, la trei dintre prorectoratele instituției:

  • Prorectoratul responsabil cu Informatizarea; (6 locuri)
  • Prorectoratul responsabil cu Probleme Studențești; (2 locuri)
  • Prorectoratul de Relații Internaționale și Imagine Universitară; (2 locuri)

Vei beneficia de un program flexibil, ca să poți îmbina armonios activitățile profesionale cu participarea la cursuri, seminarii și laboratoare. În total, va trebui să lucrezi 20 de ore pe săptămână, dintre care 8 la prorectorat. Cele 12 rămase vor fi destinate activităților ce le vei desfășura în mediul virtual. Stagiul se va desfășura pe parcursul semestrului I din anul universitar 2015 – 2016, în perioada 15 octombrie 2015 – 15 ianuarie 2016, fără perioada de sesiune.

INSCRIERE

Pentru a participa la stagiul de practică trebuie să depui un dosar de înscriere la Prorectoratul Relații Internaționale și Imagine Universitară (Corp T, parter, camera B01), în intervalul 1 – 9 octombrie 2015. Dacă în urma concursului de dosare vei fi selectat, va trebui să susții un interviu în intervalul 12 – 13 octombrie 2015. Pe 14 octombrie 2015 se afișează rezultatele și se va face finalizarea formelor de angajare. În dosarul de candidatură trebuie să se regăsească următoarele documente:

  1. cerere de înscriere în program cu specificarea prorectoratului avut în vedere pentru desfășurarea stagiului;
  2. adeverință de student la TUIAȘI și situația școlară până în prezent;
  3. CV în format Europass în care să se regăsească fotografia candidatului, datele de contact,  precum și informații privind activitățile școlare și extracuriculare relevante desfășurate;
  4. scrisoare de intenție în care să explici de ce dorești să urmezi acest stagiu de practică;
  5. atestat privind cunoașterea limbii engleze (opțional).

INFO

Biroul de Relații Internaționale și Imagine Universitară

Splai Bahlui, Corp T, parter, camera B01

E-mailinternational@tuiasi.ro

Telefon: 0232/278628

Web: www.tuiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: