Tuffli – o Cochetarie de Cofetarie!

Noua locatie Tuffli s-a reinventat de curând atât din punct de vedere al imaginii cât si al stării pe care o transmite. Administratorii business –ului local nu si-au dorit doar să renoveze un spatiu, ci si-au dorit ca noua imagine Tuffli să transmită exact ce le-a stârnit plăcerea în calitate de creatori de bucurii delicioase: emotie, noutate si bun gust. Când au creat „La Maison du Chocolat” s-au gândit la o locatie cochetă, specială, o locatie care să fie fără concurentă în Iasi.

Prin acest concept, au venit în intâmpinarea clientilor ce le-au trec pragul, cu mai mult decât o prăjitură, oferind astfel o poveste, o experientă. O poveste de dragoste si o legătură specială între friscă, ciocolată, fructe dulci si blaturi mereu pufoase. O emotie transformată din toată pasiunea pentru cele mai fine detalii care fac prăjiturile si torturile de la Tuffli atât de gustoase.

Printre bunătătile care pot fi servite la Cofetăria Tuffli se numără vestitele prăjituri Macarons, Cremsnit, Amandina, Boema, fursecuri sau delicioasele torturi Caramel, Cheesecake, Cherry sau Mascarpone Delight. Cofetăria se mândreste cu o gamă diversificaă de torturi, prăjituri, fursecuri, produse de cofetărie si patiserie pentru toate gusturile.

Pentru toti acum Tuffli este o Cochetărie de Cofetărie!

COMENZI

Comenzile online pe noua platformă special creată www.tuffli.ro vor ajunge in cel mai scurt timp la destinatari si cu sigurantă în cele mai sigure conditii. Pentru comenzi telefonice: 0735 881992 sau 0371 328587. Livrare gratuita dupa programul: L-inchis, M-J: 12.00 – 21.00, V-D: 12.00 – 22.00. Comanda minima: 50 lei

INFO

CofetariaTuffli

Pietonal Lapusneanu 7B

www.tuffli.ro

www.facebook.com/CofetariaTuffli

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: