Tuffli – o Cochetarie de Cofetarie!

Noua locatie Tuffli s-a reinventat de curând atât din punct de vedere al imaginii cât si al stării pe care o transmite. Administratorii business –ului local nu si-au dorit doar să renoveze un spatiu, ci si-au dorit ca noua imagine Tuffli să transmită exact ce le-a stârnit plăcerea în calitate de creatori de bucurii delicioase: emotie, noutate si bun gust. Când au creat „La Maison du Chocolat” s-au gândit la o locatie cochetă, specială, o locatie care să fie fără concurentă în Iasi.

Prin acest concept, au venit în intâmpinarea clientilor ce le-au trec pragul, cu mai mult decât o prăjitură, oferind astfel o poveste, o experientă. O poveste de dragoste si o legătură specială între friscă, ciocolată, fructe dulci si blaturi mereu pufoase. O emotie transformată din toată pasiunea pentru cele mai fine detalii care fac prăjiturile si torturile de la Tuffli atât de gustoase.

Printre bunătătile care pot fi servite la Cofetăria Tuffli se numără vestitele prăjituri Macarons, Cremsnit, Amandina, Boema, fursecuri sau delicioasele torturi Caramel, Cheesecake, Cherry sau Mascarpone Delight. Cofetăria se mândreste cu o gamă diversificaă de torturi, prăjituri, fursecuri, produse de cofetărie si patiserie pentru toate gusturile.

Pentru toti acum Tuffli este o Cochetărie de Cofetărie!

COMENZI

Comenzile online pe noua platformă special creată www.tuffli.ro vor ajunge in cel mai scurt timp la destinatari si cu sigurantă în cele mai sigure conditii. Pentru comenzi telefonice: 0735 881992 sau 0371 328587. Livrare gratuita dupa programul: L-inchis, M-J: 12.00 – 21.00, V-D: 12.00 – 22.00. Comanda minima: 50 lei

INFO

CofetariaTuffli

Pietonal Lapusneanu 7B

www.tuffli.ro

www.facebook.com/CofetariaTuffli

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

GALA DE BALET | Opera Nationala Romana Iasi

RECITAL „VISSI D’ARTE” | Opera Nationala Romana Iasi

Iașul va găzdui o conferință europeană de anvergură dedicată economiei sociale

Expoziția de fotografie „Arbori Bătrâni. Să fie întuneric, da’ să fie lumină!” semnată Florin Ghenade

Scrie un comentariu: