Tudor Gheorghe va aduce Toamna şi în Botoşani!

Tudor_Gheorghe

6, 7, 8… vine Toamna lui Tudor Gheorghe! Nu vă speriaţi, menestrelul nu numără bobocii, ci oraşele unde se va opri cu turneul său. Iniţial, „olteanul universal” a vrut să prevestească venirea „Toamnei Simfonice” în şase oraşe.

După ce şi-a anunţat călătoria muzicală, măria sa, publicul, a votat şi s-a ales ca Timişoara să fie al şaptelea oraş pe harta turneului. Numărătoarea nu s-a oprit în Banat! Cum după şapte vine opt, iată că Botoşani este al optulea oraş, unde spectacolul aniversar „Toamna Simfonic” se va auzi, pe 14 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga”. Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani.

Vă reamintim că trubadurul va începe strânsul recoltei artistice pe 3 octombrie, la Teatrul Naţional – Marin Sorescu din Craiova. Urmează oraşul Constanţa, pe 7 octombrie (la Casa de Cultură a Sindicatelor). Pe 10 octombrie, „Toamna Simfonic” va fi la Opera Naţională din Iaşi, pe 13 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pe 14 octombrie – la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoşani, pe 17 octombrie – la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj- Napoca, pe 26 octombrie – la Sala Palatului din Bucureşti şi pe  7 noiembrie – la Sala Filarmonicii din Timişoara.

Tudor Gheorghe are, în ciuda rafinatei sale tehnici, o simplitate neaoşă, o simţire pură şi pământească pe care i le dă simbioza cu trecutul şi prezentul inimii acestui popor… Tudor Gheorghe este un purtător de Românie, spun românie ca un adjectiv, în care, cum chiar cântecele sale o spun, intră şi omenia, şi hărnicia”, spunea George Pruteanu. „Purtătorul de Românie” va cânta Toamna în opt oraşe, pentru ca publicul său din ţară să nu uite de omenie şi să se bucure de frumos…

Ce va urma după turneul „Toamna Simfonic”? Fiind „olteanul universal” cu multe premiere în viaţa sa (de artist), e greu de spus. Deocamdată, vă putem deconspira doar un titlu de afiş a ceea ce va urma:„Vă dau un an din viaţa mea”. Restul e doar… Tudor Gheorghe, trubadurul care recompune paradisul pierdut al artei din timpurile ei de aur, reîmpăcând poezia cu muzica, restituind-o ritmului originar.

Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare.

Biletele se pot achiziţiona de la agenţiile salilor de spectacole din fiecare oraş unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucureşti – de la Sala Palatului şi de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.

INFO

www.tudor-gheorghe.ro

PE ACEEASI TEMA:

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: