Trupe noi la B’EST 2012. Bilete la pret promotional!

Line-up-ul pentru festivalul B’ESTFEST 2012 incepe sa prinda contur. Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah si Obituary sunt noile nume confirmate pentru  festivalul ce va avea loc pe malul lacului Pasarea din Tunari, in perioada 6-8 iulie 2012.

B-estfest-2012

B’ESTFEST Summer Camp 2012 va pune la dispozitia publicului un spatiu mai mare de distractie si o scena in plus, dedicata in exclusivitate rock-ului. In plus, cei care doresc sa ajunga la festival vor putea achizitiona abonamente la un pret cu 20% mai mic, doar in perioada 1 februarie 2012 – 15 martie 2012.

Garbage este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock alternativ din lume, avind milioane de discuri vindute. Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numara si coloana sonora a filmului “The world is not enough“, din seria filmelor James Bond.

http://www.youtube.com/watch?v=obQvIxr6R5Y

Caro Emerald este artista care a cucerit topurile muzicale cu piesele “Back it up” si “A night like this“. A cistigat numeroase premii si s-a remarcat datorita stilului sau muzical original, ce imbina diferite ritmuri de jazz si mambo. Selah Sue a fost remarcata de Milow la un concurs de talente muzicale. A devenit in scurt timp una dintre cele mai cautate cintarete de reggae, fiind invitata pe scena multor festivaluri importante din lume.

The Qemist este o trupa de DnB, renumita pentru show-urile live spectaculoase. Primul single al trupei, “Stombox” a ajuns pe coloana sonora a filmului “Jumper“, dar si a multor jocuri video.

Mala Vita este un grup format din sase membri de nationalitati diferite, care creeaza un mix muzical surprinzator. Prezenta lor pe marile scene ale festivalurilor europene a fost mereu primita cu entuziasm.

Meshuggah este una dintre cele mai reprezentative trupe ale metalului extrem. Formatia a devenit cunoscuta pentru prestatiile live uimitoare. De asemenea, trupa se regaseste in top 10 alcatuit de revista The Rolling Stones al “Celor mai bune 10 trupe de hard si heavy metal din toate timpurile.”

Obituary este una dintre trupele pioner ale genului death metal. De-a lungul timpului a devenit si una dintre cele mai bine vindute trupe din istoria death metal-ului.

Bilete B’ESTEFEST 2012

In perioada 1 februarie 2012 – 15 martie 2012 un abonament va costa 215 lei pentru cele trei zile de festival, la care se va adauga un voucher de 10 lei pentru cei care vor sa stea in camping.

Dupa perioada promotionala preturile pentru bilete si abonamentele achizitionate in avans vor fi de:

Abonament – 265 lei

Voucher Camping – 15 lei

Bilet pentru o zi – 125 lei*

*Biletele pentru o zi vor fi disponibile dupa anuntarea intregului line-up

Biletele si abonamentele vor putea fi cumparate si de intrarea in zona de festival la urmatoarele preturi:

Abonament – 285 lei

Voucher Camping – 15 lei

Bilet pentru o zi – 150 lei

Biletele vor putea fi achizitionate din reteaua MyTicket si online pe www.myticket.ro.

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: