Trupa VUNK a cantat pentru Delia Tobol la evenimentul caritabil “One Night for One Life”

18 masteranzi din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, reuniti sub numele echipa OMONIM, au organizat pe 10 mai 2012,  evenimentul caritabil “One Night for One Life”. Joi seara peste 400 de iesenii au fost prezenti in Club Motor unde i-au putut urmari pe Explosive Dance, neomagicianul Mydas iar cel mai asteptat moment al serii a fost concertul de peste o ora al trupei VUNK, care a cantat pe langa piesele bine cunoscute si cea mai recenta piesa „Scapa-ma de ea”.

Echipa OMONIM, Dl Tobol, VUNK, Mydas - One night for one life

Echipa care a realizat ''One night for one life'' si artistii care au sprijinit evenimentul

Scopul evenimentului organizat cu sprijinul organizatiei Salvati copiii” – filiala Iasi a fost de a strange fonduri pentru Delia Andreea Tobol, o fetita de 8 ani, din Iasi, ce sufera de chist arahnoidian de fosa posterioara, retard psihomotor. Acest diagnostic atrage imposibilitatea de a merge, probleme de vedere si de vorbire. Delia avea nevoie de 4000 de lire pentru a plati in avans, tratamentul de specialitate (medicatie, kinetoterapie, logopedie) pentru sase luni, la o clinica din Londra. „One night for one life“ a reusit sa aduca un sprijin financiar familiei Deliei, astfel ca s-au strans 12.500 RON, echivalentul a 2272 lire sterline. Delia mai are nevoie de 1728 lire sterline pentru a putea urma tratamentul. Va invitam sa contribuiti cu oricat de putin pentru Delia in contul in lei RO77 RZBR 0000 0600 0513 088 sau in euro RO45 RZBR 0000 0600 1399 4840.

Explosive Dance - One night for one life

Tatal Deliei, Radu Tobol “Vreau sa le multumesc masteranzilor de la FEAA pentru faptul ca au ales-o pe Delia sa ii ofere echilibrul de care are nevoie”

Cornel Ilie, solist VUNKAm venit pentru eveniment, pentru concerte caritabile venim intotdeauna. Pe de o parte ne pare bine ca putem sa ajutam, pe de alta parte ne pare rau ca este nevoie de acest ajutor si sunt altii care nu ajuta. Ajuta tot cei care vin si platesc bilet pentru a strange bani, ca sa ajutam un copil.” Membrii trupei VUNK au precizat ca acesta a fost primul concert caritabil pe care l-au sustinut in afara Bucurestiului.

VUNK la Iasi, Club Motor- One night for one life

Evenimentul face parte din proiectele de specialitate ale masteratului “Marketing si Comunicare in Afaceri” si a fost realizat sub indrumarea cadrelor didactice de la specializarea Marketing, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, UAIC.

Mydas - One night for one life

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: