Trupa VERDE a lansat primul videoclip din România creat integral de instagrammerii romani

Cu un sound inovativ pentru piaţa din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk  şi ambiental, trupa VERDE, s-a făcut remarcată datorită primei lor piese, „Summer Love”, înscrisă în cursa pentru Eurovision 2013.

Recent, respectiva melodie ( „Summer Love”), are un videoclip inedit, creat de instagrammerii din România sub umbrela Instagramology – singurul proiect din România dedicat comunicării pe Instagram: instagramology.ro/.

Clipul este creat de instagrammerii români din fotografii făcute si editate doar cu telefonul mobil dorind să revolutioneze comunicarea vizuală a artistilor si a fost lansat, în 7 iunie, pe Câmpia Libertătii la BlajAlive.
Proiectul a fost creat sub umbrela Instagramology, editat de Kertesz Robert, iar instagramerii implicati au fost Alexandra Bucur, Cornel Ichim si Robert Katai.

Primul videoclip unde s-au folosit fotografii de pe Instagram a fost al trupei “Vaccines” cu piesa ”Wetsuite”, iar al doilea videoclip unde s-a văzut clar influenţe de Instagram a fost al trupei “NGHBRS” cu piesa ”Hold Up Girl”.

Mi-a plăcut atât de mult ideea de a face un videoclip folosind fotografii cu telefonul şi lucrând cu instagrammerii încât le-am propus celor din trupa VERDE această provocare” – spune Rober Katai, Visual Marketer Instagramology. Şi au acceptat!

Instagrammerii au primit un mic scenariu după care trebuiau să se ghideze dar au avut libertatea totală să fotografieze şi să editeze după cum credeau ei de cuviinţă. Prima zi de shooting a fost foarte interesantă, membrii trupei au vopsit un garaj pe acordurile caracteristice si în stilul caracteristic în culoarea care le poartă numele – VERDE.

Eram în garaj înconjurat de instrumente, prieteni, artişti şi telefoane mobile. La-nceput nu a fost nici pe departe ceea ce ne propusesem. A fost  copilăresc dar intrigant, si totusi cu un acord de chitară şi putină veselie a ieşit aşa cum spune piesa ”This is Summer Love”” …spune Patriciu Pop, producător audio Bigtime Production si membru fondator al trupei VERDE.

DESPRE

VERDE îşi menţine farmecul printr-o îmbinare inedită de accente lounge, groove, electric, funk, aducând un vibe internaţional şi un ritm proaspăt pe piaţa din România.  Sha la la, On & on, Trouble , Dance Tonight , Summer love, sunt doar o parte din piesele de pe albumul „Splendid” lansat in luna mai 2014.

Debutând în anul 2003, formaţia a avut numeroase reveniri pe scenele din România, bucurându-se de aclamaţiile repetate ale publicului local şi naţional, cu fiecare nouă apariţie live. Nota diferenţiatoare pe care trupa clujeană a reuşit să o aducă şi să o răspândească la nivel naţional a constat în crezul lor faţă de prestaţiile 100% live, electrice, extrem de antrenante, îmbogăţite armonic de diverse formule de instrumentişti care le completează show-urile în tonurile dorite.

INFO

on.fb.me/1fvrpQs

www.bigtime-production.com/Verde-srk/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: