Trupa SPAM live | The Trumpets

Trupa SPAM se întoarce în Iași pentru primul concert după mai bine de un an și jumătate, pe 8 iulie, la The Trumpets. Va fi ca și cum îi vedeți pentru prima oară, de data aceasta live la The Trumpets pe terasa.

Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Tudor Olaru, Eugen Toboș, Ciprian Diaconu și Daniel Balan pregătesc cântece vechi, cântece noi, cântece cunoscute de care v-ați îndrăgostit și cântece pe care le veți iubi. Sunt amuzanți, cântă antrenant, au piese vesele și armonioase, muzici cu mesaje serioase, tratând probleme sociale și sentimentale, și sigur ați auzit /vreți să auziți cele mai populare cântece ale lor.

BILETE

Preț bilet: 35 lei. Biletele pot fi achiziționate din pub. Informații: 0745 321 930.

⚠️ Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Pentru a avea acces la acest eveniment, vă rugăm să aveți aceste documente fie printate, fie pe telefon. 

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: