Trupa SPAM lanseaza “Facem dragoste” in Underground Pub

La doi ani după lansarea albumului „Drumul”, trupa SPAM (Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Alexandru Cismaru, Ciprian Diaconu, Tudor Olaru) lansează „Facem Dragoste” – 16 cântece adunate pe un material discografic dens și eterogen.

În cadrul concertului de lansare veți putea asculta cântece noi, cântece cunoscute prezentate în formule inedite, surprize, dar și piesele așteptate deja de fani.

Din ce în ce mai prezentă pe scena muzicală românească, în ultimii ani trupa SPAM se distinge, pe lângă piesele melodioase, prin textele – romantice sau pline de umor – mereu având un mesaj. Plecând de la refrenul unuia dintre cântecele de pe disc, „Facem dragoste din orice!”, albumul „Facem Dragoste” propune o abordare sinceră și directă a muzicii trupei. Veți putea asculta cântecele deja cunoscute ale trupei ( „Cele mai frumoase”, „Drumul”, „Nu cumva”), dar si piese noi sau în primă audiție („Vom fi liberi”, „Locul femeii e la cratimă”, „Liliac”, „Dumnezeu”).

Concertul va începe la orele 21.00. Accesul în sală se va face începând cu orele 20.00

BILETE

Biletele se pot cumpăra de pe www.iabilet.ro și din rețeaua iabilet. În Iași le găsiți și la Flanco (Palas, Kaufland str. Mitropolit Varlaam și str. Silvestru) dar și la Uman (Iulius Mall). Pret: 30 lei.

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Emailcontact@undergroundpub.ro

FBwww.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: