Semnal M va canta la Rock Music Cafe

Trupa Semnal M din Cluj-Napoca, alcătuită din Ştefan Boldijar – voce, chitară bas, Florin Ştefan – chitară, voce, Solomon Francisc – tobe, Nicu Barna – chitară, voce şi Cătălin Pop la chitară – va susţine un singur concert la Iasi.

Deoarece concertul de la Casa Studentilor a fost anulat, trupa va sustine un singur concert in Iasi,  la Rock Music Cafe, pe data de 27 iunie, incepand cu ora 21.30. In deschidere: Andra&Fusion Music.

Cei care au cumparat bilete la concertul de la Casa Studentilor pot opta pentru restituirea banilor sau pot intra la concertul ce va avea loc la Rock Music Cafe.

SEMNAL M

Înfiinţată în 1977, Semnal M este una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive trupe pop-rock româneşti. La început, formaţia era compusă din Iuliu Merca, Ştefan Boldijar, Liviu Hrişcu, şi Tavi Popovici.

Piese precum “Moara”, “Durata”, “Trenul cursă de persoane Apahida – Cluj”, i-au adus formaţiei preţuirea publicului. “Moara” a ajuns pe locul al IV-lea în topul BBC pentru Europa de Est. Odată cu venirea bateristului Francisc Salamon în 1980, grupul a trecut la tonuri rock mai pregnante, câştigând premiul de compoziţie la festivalul Club A din acelaşi an, cu piesa “Mai avem multe de făcut”. În 1980, trupa a înregistrat albumul “Cântece Transilvane”, la Electrecord, printre piese numărându-se “O roată de foc”, “Drumuri” şi “Bal la Apahida” – aceasta din urmă fiind inclusă într-un top din Japonia.

INFO

Rock Music Cafe

Str. Sf. Lazar, 27B

Tel. 0232 230335

www.facebook.com/Rock-Music-Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: