Trupa româneasca Next Ex canta la United Islands of Prague

Institutul Cultural Român de la Praga vă invită la concertul trupei românești Next Ex care va avea loc sâmbătă, 24 iunie 2017, ora 16:15, pe scena Radio 1 de la Rohanský ostrov, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică United Islands of Prague 2017 ce se va desfășura în perioada 23-24 iunie 2017.

United Islands of Prague este cel mai mare festival multicultural și multi-genre cu intrare liberă din Republica Cehă, atrăgând anual peste 60.000 de vizitatori care au astfel ocazia de a întâlni artiști noi și interesanți din toată lumea.

Anul acesta festivalul se pregătește pentru cel mai mare pas din istoria sa, unindu-și pentru prima oară forțele cu cartierul praghez Karlín care sărbătorește sâmbătă, 24 iunie 2017, 200 de ani de existență printr-o serie de evenimente culturale adresate publicului de toate vârstele. Toate cele 7 scene se vor muta astfel anul acesta din centrul istoric al orașului pe malul Vltavei în cartierul Karlín. Această colaborare va asigura festivalului United Islands of Prague un public și mai numeros și mai diversificat decât în anii precedenți.

Membrii trupei Next Ex, Andreea, Robert și Sergiu s-au întâlnit în București în urmă cu doi ani, unde au pus pe picioare un nou proiect care reflectă imaginea lor despre genul muzical trap-pop.La începutul acestui an, trioul synth-pop a lansat deja un al treilea single, intitulat Super Heropentru care a filmat și un videoclip și și-a anunțat albumul de debut. Au cântat în deschiderea trupei Phantogram din New York și la ascensiunea lor au contribuit participările la festivaluri de gen din România și la festivaluri internaționale cum ar fi cel de la Sziget din Ungaria.

INFO

icr.ro/praga

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: