Trupa poloneza Riverside la Iasi

riverside_underground pub

Twin Arts in parteneriat cu Institutul Polonez prezinta: Riverside in concert la Iasi ! Revelatia rock-ului progresiv european se afla in plin turneu de promovare a ultimului material discografic, ocazie cu care vor sustine un concert pe 25 Mai la Underground Pub Iasi, urmand ca a doua zi sa cante la Bucuresti in Silver Church.

Respectandu-si promisiunea facuta numerosilor fani prezenti la concertul sold out din 2011, polonezii revin in tara noastra pentru a-si prezenta noul album, “Shrine of New Generation Slaves”, lansat pe 18 ianuarie 2013.

Riverside s-au infiintat in Varsovia in anul 2001, discografia acestora numarand cinci albume (Out of Myself-2003; Second Life Syndrome-2005; Rapid Eye Movement-2007; Anno Domini High Definition-2009; Shrine of New Generation Slaves-2013).

Cu fiecare nou material trupa si-a definit si rafinat stilul muzical, un progressive rock atmosferic , incarcat de poezie, suma a reflectiilor, viselor si fanteziilor membrilor trupei .

Turneul european alaturi de Dream Theater in 2007 a fost doar inceputul unei ascensiuni rapide, astazi Riverside fiind o prezenta nelipsita la mari festivaluri de progresiv rock ( si nu numai), atat in Europa cat si in Statele Unite.

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la concert! Trimite raspunsul la intrebarea: Cum se numeste noul album Riverside? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana joi, 23 mai, ora 12,00. Succes!

UPDATE CONCURS: Invitatia dubla a fost castigata de Maria-Roxana Comârlău.

BILETE SI REZERVARI

Biletele pentru concertul din Underground Pub costa 30 de lei si se gasesc la club incepand cu data de 20 Aprilie 2013.

Rezervari: 0735004001(orele 16-23)

INFO

UNDERGROUND PUB

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/pubunderground

riversideband.pl/en/

www.twinarts.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: