Trupa Partizan pornește într-un turneu național. „Manualul… on tour!” ajunge și la Iași

Odată  cu venirea toamnei, Partizan pornesc în turneu de promovare, într-o nouă formulă şi cu un nou single ,, Manualul e manual”, primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul viitor.

Turneul va include concerte în majoritatea oraşelor din ţară, în două etape. Prima etapă cuprinde următoarele oraşe:

 • 24.10 Bucureşti – Stuf Vama Veche
 • 25.10 Ploieşti- The Shamrock
 • 30.10 Făgăraş- Cover Club
 • 31.10 Cluj – Euphoria Music Hall
 • 01.11 Oradea – Moszkva Cafe
 • 02.11 Baia Mare- Symphony
 • 09.11 Iaşi – Underground Pub
 • 13.11 Craiova-Café Teatru Play
 • 14.11 Arad – Club Flex
 • 15.11 Timisoara- Set Up Venue
 • 16.11 Deva – Fischers Pub
 • 21.11 Sibiu- Oldies Pub
 • 22.11 Mediaş – Joben Club
 • 23.11Tg.Mureş -The Office Club
 • 6.12 Slatina – The Rock
 • 7.12 Bucureşti – Club Control

După o vară în care a evoluat în pe scena festivalurilor ,,Zilele Prieteniei” şi ,,Bucovina Rock Castle”. Partizan îşi propune să  aducă ,,Manualul “cât mai aproape de publicul fidel .

Noul single a fost extrem de bine primit de public şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepţie, ce impresionează prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică.

Pe lîngă acest single trupa a pregătit un întreg buchet de piese reinterpretate şi reorchestrate într- o manieră actuală, reuşind astfel să se reinventeze şi să atragă noi fani.

CONCERT IASI

Trupa PARTIZAN îsi va răsfăta fanii din Iasi cu un concert în Underground Pub. Sîmbătă, 9 noiembrie, PARTIZAN va susţine un concert LIVE, în cadrul căruia va lansa si noua piesă ”Manualul e manual”. Evenimentul începe la ora 20.30, iar preţul unui bilet este de 15 de lei.

În deschiderea concertului PARTIZAN va fi trupa Music Sounds Better, care va sustine un concert live. Concertul va fi anunţat şi prin intermediul unei conferinţe de presă, care va avea loc la Cărtureşti Palas Mall, sîmbătă, 9 noiembrie, ora 14.30. Acolo, fanii sunt invitaţi la un dialog cu cei din trupă, iar presa este invitată pentru a afla noutăţile din cadrul formaţiei.

CONCURS: Esti student? Vii la concertul PARTIZAN cu carnetul de student si cîstigi o vacantă la munte!

J.O.K.E.R. Club si Underground Pub invită studentii ieseni la concertul PARTIZAN. În cadrul campaniei ”Fă-ti prieteni reali, nu virtuali”, studentii care doresc să cîstige o vacantă de trei zile la Gura Humorului, trebuie să vină la concert cu carnetul de student valabil si vizat pe anul universitar în curs. Weekend-urile în care cîstigătorii vor merge în vacantă: 13- 15 decembrie si 20- 22 decembrie . Trupa PARTIZAN sprijină campania patronată de Agentia Natională Antidrog. Detalii pe www.tabere-tematice.org

DESPRE

Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

Trupa evoluează azi într-o formula pe cât de nouă, pe atit de veche, toţi fiind anterior membri Timpuri Noi. Actuala formulă îi include pe ARTAN- Adrian Pleşca la voce,  SUEDEZU’-Răzvan Moldovan, la chitară, Andrei Bărbulescu la tobe şi pe Adrian Bortun la bass. Cu o istorie impresionantă, Partizan se bucură de admiraţia publicului de mai bine de un deceniu, aşa cum ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât şi concertele sold-out susţinute prin cluburile din întreaga ţară.

Povestea Partizan începea  demult şi este povestea unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică. Şi, cum ar povesti chiar ei, într-o bună zi, cum stăteau Artan (Adrian Pleşca) şi Suedezu (Răzvan Moldovan) într-un Tico, s-au gândit să-şi facă o trupă. Apoi, au găsit conceptul. La care se adaugă anul 2001. Şi muzica. După care şi-au luat o pauză. Iar în 2010, trupa a luat-o de la capăt. Muzica românească era în plin proces de manelizare, iar Răzvan fiind plecat de 20 de ani în Suedia, a remarcat aerul exotic şi amuzant al fenomenului. Şi aşa, foarte repede, s-a născut albumul “Am cu ce”.Un album viu şi pestriţ, cu peştişori de aur care ajută scafandrii manelişti, cu fete – model, cu bani care rezolvă tot, cu duşmani care certifică statul de şmecher al duşmănitului. Totul îmbrăcat într-o muzică electronic- rock – post punk, de o agresivitate nemaiauzită până atunci în România. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar  o parte din ceea ce am ascultat  la Partizan.

Partizan a înregistrat două albume, un disc single şi trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic şi Dan Mușetescu. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România.

Discografie
– Am Cu Ce – 2002
– Bucureşti – 2003

INTRARE

Bilet: 15 lei

REZERVARE

Tel: 0735004001 (intre 16:00 – 24:00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

facebook.com/pubunderground

www.facebook.com/Partizan.ro

www.youtube.com/user/trupapartizan

www.partizan.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: