Trupa Interzis a lansat videoclipul baladei ”A mea”

Trupa de rock alternativ Interzis lanseaza in aceasta toamna cea mai frumoasa balada – “A mea”, in premiera pe Bestmusic.ro. “A mea” este o piesa despre prezent, care ne face sa reflectam asupra clipei traite, ne indeamna sa profitam de ceea ce avem acum si sa traim ca si cum azi ar fi ultima zi.”

Vietile agitate pe care le ducem, ne obliga sa traim cu grija zilei de maine, uitand insa de prezent, iar maine s-ar putea sa fie prea tarziu: “Despre asta este vorba in aceasta balada, despre regrete tarzii, pareri de rau si durere. Pentru ca de cele mai multe ori suntem atat de prinsi cu lucruri neimportante, intre zeci de ganduri si probleme si nu ne dam seama ca fericirea adevarata este chiar langa tine” povestesc cei doi baieti de la Interzis, Eugen si Liviu. Astfel, ei incearca prin aceasta piesa si cu un videoclip minunat sa incerce sa ne readuca cu picioarele pe pamant,si sa ne invete sa apreciem mai mult ceea ce avem.

Regia videoclipului ii apartine lui Alex Ceausu, regizor cu care baietii au mai lucrat la videoclipul piesei “Vama Veche”, in anul 2009. Videoclipul piesei “A mea”, subliniaza foarte bine mesajul, cele doua figurine aparand imbratisate la inceput, iar spre sfarsit fiind departe una de alta, la fel cum se intampla si in viata reala atunci cand neglijam ceea ce iubim. Iubirea si sentimentele consumate sunt ilustrate de trandafirul in flacari, iar inelul din mana interpretului sugereaza ca undeva, candva, a existat o frumoasa poveste de iubire.

DESPRE

Trupa Interzis a luat fiinta in anul 2003, fiind un proiect de rock alternativ, pus pe picioare de Liviu Mateescu (voce) si Eugen Arthur Popovici. Liviu si Eugen au la activ doua albume si numeroase participari la festivaluri si deschideri de concerte: in deschidere Tony Martin (vocal Black Sabbath) la Sala Palatului ; Festivalul Berii Timisoareana (alaturi de Cargo si Vita de Vie).

INFO

www.facebook.com/trupa.interzis

www.bestmusic.ro/interzis/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: