Trupa ieseana Rava canta la Club Fabrica, in Bucuresti

Sambata, 18 mai, la Club Fabrica din Bucuresti are loc un concert cu 3 trupe din noul val electronic/ indie rock din Romania.

Cap de afis sunt The Amsterdams, printre primele trupe care au promovat curentul indie rock in Romania, cu un sound eclectic, avangardist, cautand exprimari diferite de la un material la altul. Intre timp, formatia s-a avanturat spre noi orizonturi muzicale, in care experimentul si cautarea de sunete au o pondere mai mare in show-urile live si single-urile lansate. Pe langa compozitii de pe Adolessons si Electromagnetica, The Amsterdams au pregatit si piese de pe urmatorul album, prevazut sa apara anul acesta, precum Twin Song sau Destroy.

Rubik’s Cube vin din Timisoara, o combinatie radicala intre sound-ul indie neprelucrat, din Anglia anilor 80, cu trecere prin formule moderne, psihedelice si catchy in acelasi timp. Formatia a mai sustinut alte 3 concerte pe aceeasi scena cu The Amsterdams, semn ca celor 2 trupe le sta bine impreuna.

Rava vine din Iasi, cu un sound curat si viril in acelasi timp, in sfera indie rock-ului dreamy, sound-ul lor, aducand aminte pe alocuri de Killers sau Reamonn. Dupa ce in urma cu aproximativ 2 ani au lovit cu Super Magic Love, difuzata intens de Radio Guerrilla, acum se pregatesc pentru noi frontiere, in prezent lucrand la noul material. Trupa este pentru a doua oara in Bucuresti.

RAVA este un acronim si provine de la  ”Revenio Ad Veritatem Aeternam” . Componenta trupei: Lucian Curelariu – voce, clape, programare, Bogdan Hapliuc – lead guitar, backing vocals, Eduard Butucel – chitara ritmica, Laurenţiu Dumescu – chitara bass, Codrin Murariu – tobe.

Intrarea la concert este 15 RON, show-ul fiind prevazut sa inceapa in jurul orei 21.00.

INFO

www.myspace.com/ravaband

www.fabrica-club.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: