Trupa Celelalte Cuvinte anunta retragerea in studio, pentru a compune noul album

Concertul pe care Celelalte Cuvinte îl va susţine joi, 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti va fi ultimul concert pentru o perioada mai lungă de timp, trupa dedicându-se în următoarele luni compunerii unui nou material discografic.

După un turneu naţional de 14 oraşe cu proiectul acustic Trup şi Suflet, trupa simte nevoia să se concentreze pe un nou album şi să îşi dedice timpul procesului de creaţie. Astfel, vom susţine un ultim concert la Hard Rock Cafe, înainte de o pauză mai lungă.”, declară Călin Pop.

Evenimentul intitulat Astă lume va prezenta fanilor două piese de pe viitorul album, două compoziţii de o factură muzicală aparte în peisajul repertoriului trupe. Piesele ce poartă numele ”Astă lume” şi ”Muza mea” vor fi cântate, în premieră, în faţa publicului bucureştean.

Despre Astă lume, piesa care dă şi numele concertului, Călin Pop spune următoarele: ”Astă lume a fost compusă în prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident şi structură complexă, Astă lume este lumea care ne înconjoară şi care, de multe ori, ajunge să umilească, să neîndreptăţească şi să condamne cu nepăsare condiţia umană, o lume care ”nu e a mea”, a noastră. O piesă mai lungă, care ne reprezintă pe toţi.

Muza mea a fost realizată în partea a doua a anului trecut, în perioada în care trupa pregătea concertul acustic de la Cinema Patria. ”Este o piesă interpretată în manieră acustică. Povestea piesei aduce trăirile complicate şi dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muză, care i-a călăuzit în timp inspiraţia pe drumuri întortocheate şi pline de răscruci’‘, adaugă Călin Pop.

Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce în Hard Rock Cafe evenimentul “Astă lume”, atât cu cele două noi creaţii, cât şi cu piese ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârşit e un început şi multe altele.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc. Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare, iar în format fizic în reţeaua de magazine UMAN şi SENIA din toata ţara. Acestea costă 50 de lei cu loc la masa şi 80 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Café va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia SeeNow! Pe langa show-ul Celelalte Cuvinte, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

INFO

www.celelalte-cuvinte.ro

www.facebook.com/celelaltecuvinte

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: