Trupa Camioane in multime lanseaza piesa “Vreau sa te ating”

cnm-vreau-sa-te-ating

Trupa Camioane in multime au revenit in forta pe piata muzicala anul acesta si dupa primul single, “Fraiera ta”, trupa   lanseaza piesa “Vreau sa te ating”, o balada de dragoste care se potriveste perfect cu atmosfera din perioada aceasta a anului.

Piesa este compusa, mixata si masterizata in  Studio Mezzo, iar videoclipul poate fi gasit pe canalul de YouTube MediaPro Music.

Zilele trecute am filmat in studioul Mezzo, al bunului nostru prieten Marius Mitrofan, varianta acustica a piesei “Vreau sa te ating”, piesa inclusa pe albumul PLASTIC. Este doar una dintre surprizele in pregatire.. Avem piese noi pe care abia asteptam sa vi le prezentam!!!”, au declarat membrii trupei Camioane in multime.

Asculta / Descarca piesa “Vreau sa te ating” de aici: VreauSaTeAting

Dupa 10 ani de pauza, trupa revine in industria muzicala romaneasca cu piese noi, un sound special si o noua componenta:  Carmen Dinca “Electrica” – voce, Emanuel Gheorghe ” Fisa”- chitara si clape, Robert Voicu – bass si Alex Dinita – tobe.

INFO

www.facebook.com/Camioane-in-Multime

www.facebook.com/MediaProMusicRomania

www.facebook.com/umusicro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Călătorie la 1900”: Gesturi de noblețe

Centenarul Sfârşitului Războiului de Întregire a Neamului

Black Glue – YOLO

Nou val de confirmări la Fall in Love Festival: Underworld, De La Soul, Robin and The Backstabbers, Soundopamine, Karpov not Kasparov și Otherside

Scrie un comentariu: