Trupa byron si ceainaria Carturesti te invita la “byron Infusion – Live Overground”

Pentru a intregi experienta concertelor de lansare a DVD-ului Live Underground, filmat in salina Turda, trupa byron vine cu un nou concept de intalnire cu publicul si cu presa. Astfel, in colaborare cu ceainariile Carturesti, o parte dintre concertele din turneu vor avea si cate o avanpremiera la o ceasca de ceai. Cei prezenti vor putea petrece alaturi de trupa byron o dupa-amiaza “Live Overground” in care se va sta la povesti, se vor face poze, se vor da autografe si se vor proiecta secvente din DVD. Nu este exclus nici sa se interpreteze cate un cantec sau doua – un motiv in plus sa-ti rezervi dupa-amiaza de dinaintea concertului pentru un ceai overground!

“Cand am lansat Perfectul, anul trecut, am fost invitati de catre cei de la Carturesti sa sustinem si niste scurte seturi unplugged in ceainariile din cateva orase, inaintea concertelor propriu-zise. A iesit foarte fain si a fost o experienta foarte placuta per total, cumva mai intima si mai deschisa decat o conferinta de presa propriu-zisa sau ceva de genul asta. Anul asta, cu Live Underground, am zis sa ducem ideea mai departe, asa ca va invitam pe toti la un ceai si-o vorba inainte de concertele din turneu.

Evenimentele byron Infusion – Live Overground vor avea loc in urmatoarele orase:

11 mai, Constanta, Carturesti City Park Mall, ora 19:00

19 mai, Iasi, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00

25 mai, Cluj-Napoca, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00

8 iunie, Timisoara, Carturesti Iulius Mall, ora 19:00

9 iunie, Arad, Carturesti Atrium Center, ora 19:00

CONCERT LIVE UNDERGROUND

byron - live underground iasi

Dupa intilnirea de la Carturesti, de la ora 22:00, concert live in Underground Pub!

Veti auzi si cateva din piesele noi, care vor aparea pe albumul urmator, si ne veti vedea la lucru in noua formula. Intrarea libera pentru fete, 10 lei pentru baieti.

Informatii si rezervari la telefon 0372 723 200.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: