Trupa byron lansează astăzi noul single “Marea” – la Grădina cu Filme

byron

Următorul album de studio byron, înregistrat în această vară la studiourile Windmill Lane din Dublin, Irlanda, se apropie cu pași repezi de data lansării. Vineri, 14 august, va fi prezentat primul single, piesa Marea, printr-un concert special și o proiecție de videoclip la Grădina cu Filme din București (Piața Lahovari 7).

Concertul va începe de la ora 20:30, iar biletele sunt disponibile în rețeaua www.eventim.ro și la casa de bilete CreArt.

Noul album byron a fost înregistrat în această vară în Dublin, la Windmill Lane, supranumit „Studioul U2”, cu sprijinul Universal Music Romania, Sony si Data Group.  Înregistrările au fost făcute în High Resolution Audio, la 24 bit/ 96 kHz, un nivel de fidelitate mult superior CD-urilor audio obișnuite. Folosind echipamente audio dedicate audiției High Res, ascultătorii vor avea astfel o experiență mult mai bogată, extrem de apropiată de sunetul original din studio.

Pe noul album sunt 12 piese compuse de-a lungul unui an, fiecare piesă corespunzând unei luni și vorbind într-un fel despre luna respectivă – extrapolând pe baza legendelor și poveștilor asociate cu fiecare dintre ele. La un alt nivel, albumul spune de asemenea povestea relației dintre doi oameni, cu suișurile și coborâșurile ei. În calendarul albumului, Marea corespunde lunii iunie”, spune solistul Dan Byron despre noul single și viitorul album.

Cel de-al șaselea album de studio byron urmează să fie lansat în această toamnă la Universal Music România. Haideți, așadar, astăzi la Grădina cu Filme din București, să-i ascultați pe byron în concert și să vedeți în premieră videoclipul pentru cel mai nou single, Marea.

byron: Dan Byron – voce, chitară, flaut; 6fingers – clape, chitară, voce; Laszlo Demeter – bass; Dan Georgescu – tobe.

INFO

byron

www.byronmusic.ro

http://fb.com/byronmusic

umusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: