Trupa 6 LIVE @ The Trumpets

trupa-sase-trumpets

Sase oameni din Brașov, frumoşi, vii şi veseli vin să vă încânte la The Trumpets! Eşti aşteptat vineri, 15 mai 2015, începând cu ora 21:00, să-i asculţi pe cei din Trupa 6!

Este o trupa formată din tineri talentați din Brașov cu o gamă foarte mare de stiluri și piese pe care aceștia le interpretează: compoziții propri, cover-uri.

Cel mai important de menționat este e că ei sunt band-ul “de suflet” al festivalului Oktoberfest, fiind compozitorii și interpreții Imnului Oktoberfest. Ei sunt cei care ridică publicul în picioare, fiind foarte iubiți și admirați de către participanții la festival.

“Suntem Sile (chitara), Andrei (bass), George (tobe), Alexandra (pian), Adi (voce) si Raluca (voce). Impreuna formam Trupa 6, suntem din Brasov, iar locul in care ne simtim cel mai bine este scena. Avem un vast repertoriu de cover-uri format din hit-uri apartinand genurilor pop, rock, rock’n’roll, insa lucram de zor si la partea de creatie, sperand ca in curand sa dam nastere primului album al Trupei 6.  Am fost invitati pentru a sustine concerte la numeroase petreceri private (Tuborg Romania, Ursus, BCR, Selgros, Clubul Rotary, Kandia Romania, Uniunea Barourilor din Romania, companii farmaceutice etc.), in cluburi si in cadrul unor evenimente outdoor (Festivalul Olimpic al Tineretului European – FOTE 2013, Oktoberfest Brasov editiile 2012, 2013 si 2014, Festivalul Berii Zarnesti 2012, Festivalul “Floare de Colt” 2013, Revelion Piata Sfatului Brasov 2012, Festivalul de Turism Garcina 2012, Oktoberfest Bucuresti 2013 si 2014, Oktoberfest Timisoara 2014, Palas Mall Iasi, deschiderea sezonului de schi – Predeal 2014, zile ale oraselor), iar peste tot lumea a apreciat, pe langa muzica noastra, energia transmisa dinspre scena spre publicul spectator.”

trupa-6

REZERVARE

Rezervări la numărul de telefon: 0786 364 316.

INFO

The Trumpets

Palas Mall, esplanada Teatrului Luceafarul

www.facebook.com/the.trumpets.iasi

PE ACEEASI TEMA:

Trooper lanseaza albumul “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei”!

1Mai, BUN @Legend

SummerFEST 2018 – cel mai mare festival din Republica Moldova

Vasile Șeicaru revine în orașul florilor de tei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Asociația 4Culture anunță vernisajul expoziției FILM – proiect curatorial la Iași și București

Rezervări online pentru Serile FILIT

Program Cinema Ateneu: 26-28 septembrie 2018

Cinema Ateneu în aer liber. Patru proiecții speciale pe pietonalul Ștefan cel Mare

Scrie un comentariu: