Trophy Iasi 2016 – turneu international de gimnastica ritmica

trophy-gimnastica-ritmica
În perioada 16-18 septembrie 2016, Sala Polivalentă din Iasi va găzdui o competiţie la nivel internaţional de gimnastică ritmică, “Iaşi Internaţional Trophy”, eveniment aflat la ediţia a II-a.

Turneul internaţional de gimnastică ritmică de la Iaşi este deschis tuturor categoriilor de vârstă, de la “Mica Gimnastă” la Pre-Junioare, Junioare şi Senioare. Alături de sportivele clubului organizator, CSŞ Anghel Saligny Iaşi,  vor mai participa sportive de la alte cluburi din tara si strainatate

Parteneri în organizarea acestui turneului internaţional de gimnastică ritmică sunt: Fundaţia Sportului Ieşean, Inspectoratul Scolar Judetean Iaşi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iaşi, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi, Colegiul Tehnic de Transporturi şi Constructii Iaşi, McDonald’s, Pharma si Steiner.

Principalul organizator al competiţiei este clubul campioanelor din cartierul ieşean Bularga, adică CSŞ Anghel Saligny Iaşi, sub coordonarea antrenorilor şi profesorilor Constantin Radu, Cătălina Radu şi Oana Cozma.

Vineri, 16 septembrie 2016, participantele se vor acomoda cu suprafaţa de concurs din Sala Polivalenta iar sâmbătă şi duminică, cu incepere de la ora 9.00, va avea loc turneul propriu-zis.

Evenimentul face parte din Calendarul National al Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica.

INFO

CSŞ Anghel Saligny Iaşi

Web: clubul-de-gimnastica.blogspot.ro

FB: www.facebook.com/saligny.iasi

E-mail: gimnastica.ritmica.iasi@gmail.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: