Spectacolul „Troienele” @Opera Națională Română Iași

Opera Națională Română Iași vă invită la  spectacolul ”Troienele”, parte din Trilogia antică, după Euripide, în regia renumitului Andrei Șerban. După 22 de ani, maestrul reface un spectacol grandios, o șansă unică de a lua parte la drama care a marcat istoria unei civilizații.

  • vineri, 26 mai 2017, ora 18:30 – sala mare a Teatrului National Iasi

Andrei Serban a montat prima dată “Troienele” în urmă cu aproape 40 de ani pe scena Teatrului La MaMa din New York, iar în 1990 a realizat spectacolul si în tară, la Teatrul National Bucuresti. “Până acum, am făcut Troienele numai cu actori de teatru, cu toate că e o opera cântată în întregime, nu e niciun cuvânt vorbit ca la teatru, muzica fiind compusă de Liz Swados” a explicat Andrei Serban, spectacolul de la Opera ieseană jucându-se pentru prima dată cu solisti si membri ai corului, orchestrei si baletului, tineri actori, dar si copii din corul Juniorii Operei. Costumele sunt creatiile Doinei Levintza.

După 22 de ani, maestrul a refăcut la Iasi un spectacol grandios, o sansă unică de a lua parte la drama care a marcat istoria unei civilizatii.

Reamintim că la prima editie a Galei Premiilor Operelor Nationale 2013, maestrul a primit premiul pentru cel mai bun regizor pentru ”Troienele” după Euripide si pentru ”Indiile galante” de Jean-Phillipe Rameau, opera-balet primind si premiul pentru cel mai bun spectacol al stagiunii 2012-1013.

BILETE

Pretul biletelor variaza intre 10-60 de lei, in functie de pozitia locului in sala.  Biletele se pot achiziționa atât de la Agenția Operei (tel. 0332.888.448 – foaier / program: luni – vineri intre 10.00-17.00, sâmbătă 10.00–13.00  ), cât și online pe site-ul O.N.R.I. (www.operaiasi.ro/evenimente).

Nota: Pentru a putea achizitiona bilete online, urmați pașii:

  • accesati “EVENIMENTE” din partea superioara a paginii www.operaiasi.ro
  • creati un cont valid
  • achizitionati biletul

Este strict interzis accesul in sala copiilor sub 7 ani.

INFO

Opera Nationala Romana Iasi:

Strada Agatha Barsescu nr. 18, Iasi

Telefon: +40-(0)232 211 144.

Web: operaiasi.ro

Facebook: www.facebook.com/Opera-Nationala-Romana-Iasi

You Tube: www.youtube.com/OperaIasi

PE ACEEASI TEMA:

Lucia di Lammermoor @Opera Nationala Iasi

”Don Quijote” la Opera Nationala Romana Iasi

Spectacolul de opereta: Liliacul

Spectacolul de opera “Don Giovanni”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expozitie de plante exotice la Gradina Botanica Iasi

Expozitia “Inima” 2019, la Gradina Botanica Iasi

”Petrică și Lupul”, o nouă premieră la Teatrul Luceafărul

Jazz [& Etno Rock & Muzică De Film] În Copou © AUD Band

Scrie un comentariu: