Spectacolul „Troienele” @Opera Națională Română Iași

Opera Națională Română Iași vă invită la  spectacolul ”Troienele”, parte din Trilogia antică, după Euripide, în regia renumitului Andrei Șerban. Maestrul reface un spectacol grandios, o șansă unică de a lua parte la drama care a marcat istoria unei civilizații.

  • vineri, 5 iulie 2019, ora 18:30 – sala mare a Teatrului National Iasi

Andrei Serban a montat prima dată “Troienele” pe scena Teatrului La MaMa din New York, iar în 1990 a realizat spectacolul si în tară, la Teatrul National Bucuresti. “Până acum, am făcut Troienele numai cu actori de teatru, cu toate că e o opera cântată în întregime, nu e niciun cuvânt vorbit ca la teatru, muzica fiind compusă de Liz Swados” a explicat Andrei Serban, spectacolul de la Opera ieseană jucându-se pentru prima dată cu solisti si membri ai corului, orchestrei si baletului, tineri actori, dar si copii din corul Juniorii Operei. Costumele sunt creatiile Doinei Levintza.

Maestrul a refăcut la Iasi un spectacol grandios, o sansă unică de a lua parte la drama care a marcat istoria unei civilizatii. Reamintim că la prima editie a Galei Premiilor Operelor Nationale 2013, maestrul a primit premiul pentru cel mai bun regizor pentru ”Troienele” după Euripide si pentru ”Indiile galante” de Jean-Phillipe Rameau, opera-balet primind si premiul pentru cel mai bun spectacol al stagiunii 2012-1013.

BILETE

Pretul biletelor variaza intre 20-90 de lei, in functie de pozitia locului in sala.  Biletele se pot achiziționa atât de la Agenția Operei (tel. 0332.888.448 – foaier / program: luni – vineri intre 10.00-17.00, sâmbătă 10.00–13.00  ), cât și online pe site-ul O.N.R.I. (www.operaiasi.ro/evenimente).

Nota: Pentru a putea achizitiona bilete online, urmați pașii:

  • accesati “EVENIMENTE” din partea superioara a paginii www.operaiasi.ro
  • creati un cont valid
  • achizitionati biletul

Este strict interzis accesul in sala copiilor sub 7 ani.

INFO

Opera Nationala Romana Iasi:

Strada Agatha Barsescu nr. 18, Iasi

Telefon: +40-(0)232 211 144.

Web: operaiasi.ro

Facebook: www.facebook.com/Opera-Nationala-Romana-Iasi

You Tube: www.youtube.com/OperaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: