Trofeul UEFA Champions League va fi expus la Iasi

Print_Ad_Trophy_Tour_2016_A4_ro_v3_cs6

România este prima țară care întâmpină anul acesta Trofeul UEFA Champions League, cel mai mare simbol internațional de performanță sportivă, în drumul său prin Europa. Claude Makélélé, star al fotbalului internațional, și Miodrag Belodedici, legendă a fotbalului românesc, sunt ambasadorii oficiali ai UEFA Champions League Trophy Tour în România

În acest an, Trophy Tour vine cu un format nou – un muzeu de fotbal pe roți, un spațiu de distracție și excelență sportivă pe două etaje. La primul nivel, vizitatorii au posibilitatea de a juca un meci virtual împotriva legendelor UEFA, iar apoi pot urca la balconul special amenajat, unde se pot fotografia alături de marele Trofeu.

Fanii fotbalului pot vedea Trofeul în trei orașe ale României, în perioada 13-18 septembrie:

  • În Iași, pe 13 septembrie, în fața Palatului Culturii, între 12:30 și 20:00;
  • În Bacău, pe 14 septembrie, Strada Republicii 185 (în parcarea magazinului Dedeman), între 15:00 și 22:00;
  • În București în:  17 septembrie, în piața George Enescu, între 10:00 și 22:00; 18 septembrie, în Băneasa Shopping City (în zona fântânii interioare), între 11:00 și 22:00.

Este cel de-al treilea an în care aducem excelența sportivă mai aproape de publicul din România prin Trophy Tour (după succesul edițiilor din 2009 și 2013), o inițiativă prin care alimentăm pasiunea pentru fotbal, adânc înrădăcinată în viața de zi cu zi a românilor, dar și ambiția de a ținti succesul și de a ieși întotdeauna învingători. De aceea, ne dorim să oferim românilor posibilitatea de a trăi experiența pe care o oferă Trofeul UEFA Champions League, un adevărat simbol al pasiunii și al competiției, care are puterea de a inspira pe oricine. Noi credem că fotbalul este un carusel de trăiri intense, de la furie și până la fericire pură, la fel cum în viață uneori e ușor, alteori e greu. Noi suntem aici oricând“, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate și Comunicare în cadrul UniCredit Bank.

Anul acesta, Trophy Tour îi are aproape pe fostul jucător internațional francez, Claude Makelele, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit și pe legenda fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, în calitate de Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit. Ambasadorii vor fi disponibili pentru sesiuni de autografe în orașele în care va ajunge Trofeul, în prima parte a evenimentelor publice.

Claude Makélélé este un star al fotbalului francez, care este cunoscut pentru redefinirea rolului de mijlocaș defensiv în fotbalul englez, în perioada în care a jucat la echipa de fotbal Chelsea, când a creat și “rolul Makélélé”. El a câștigat Trofeul UEFA Champions League cu Real Madrid, în campionatul din 2001-2002.

Am început să joc fotbal pe vremea când eram copil și locuiam în Congo, țara mea natală. De atunci, fotbalul a devenit viața mea și mi-a oferit tot ceea ce am visat vreodată. A trebuit însă să muncesc din greu și să fac sacrificii mari pentru a atinge acest nivel de performanţă. Și, pentru că vorbim despre performanță sportivă, cred că nu există o competiție mai importantă decât UEFA Champions League. Toți jucătorii visează să ridice mult râvnitul Trofeu, iar eu mă număr printre cei norocoși care au făcut asta! Sunt bucuros să am ocazia de a ţine din nou Trofeul în mâini şi de a împărtăși cu publicul român acest sentiment minunat și sunt nerăbdător să împărtăşim impresii despre noul sezon UEFA Champions League cu ocazia acestui eveniment”, a declarat Claude Makélélé, Ambasador Oficial UEFA pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

Miodrag Belodedici este singurul român care a câștigat Trofeul UEFA Champions League de două ori – în sezonul 1985-1986 cu Steaua București și în sezonul 1990-1991, cu Steaua Roșie Belgrad.

UEFA Champions League mi-a oferit două victorii majore în timpul carierei mele și mă bucur mult că pot retrăi aceste momente excepționale cu ocazia noii ediții Trophy Tour, adusă în România de UniCredit. Este timpul să transmitem mai departe excelența sportivă tinerelor generații și să promovăm în continuare fotbalul la cele mai înalte standarde“, a declarat Miodrag Belodedici, Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League Trophy Tour prezentat de UniCredit.

De-a lungul anilor, UEFA Champions League Trophy Tour a devenit o tradiție și o modalitate ideală pentru UniCredit de a interacționa cu fanii fotbalului. După succesul edițiilor anterioare din 2009 și 2013, UniCredit a decis să acorde din nou pasionaților de fotbal șansa de a trăi experiența autentică oferită de către Trofeul UEFA Champions League. După oprirea din România, Trofeul UEFA Champions League va ajunge în Serbia, Bosnia Herţegovina, Croaţia şi Ungaria.

Până în prezent, turneul a vizitat 37 de orașe diferite, din 16 țări din Europa, și a fost vizitat de peste  600.000 de fani, care au făcut peste 190.000 de poze cu Trofeul UEFA Champions League.

INFO

www.ucltrophytour.com

#ucltrophytour

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: