tROCK, Editia 3 – The Rock Bar, 9 iunie, ora 10.00

Sambata, 9 iunie, cu incepere de la ora 10:00, in incinta The Rock Bar din Iasi, va avea loc cea de-a 3-a editie a targului de merchandise si domenii asociate estetic rock si metal, tRock 3 – Editia de Iasi, eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain, cu sprijinul The Rock Bar.

Construit in jurul unui concept specific underground, si anume tape-trade-ul, tRock isi doreste sa creeze de fiecare data ocazia de a uni pe parcursul unei zile atat distrourile si distribuitorii oficiali de CD/DVD/LP/MC si accesorii dar si colectionarii particulari pasionati de schimb sau vanzari de materiale audio-video noi si second hand.

Desi centrat pe aceasta idee, tRock sprijina si incurajeaza orice domeniu asociat acestei miscari, cum ar fi media, literatura, fotografie, hand-made specific, tatuaj, make-up, film, pictura si altele. in acest sens, tRock ramane deschis pentru participarea oricarui doritor care considera ca profilul acestui targ i se potriveste si isi propune ca dincolo de aspectul comercial inerent sa devina un motor si un exemplu de coeziune intr-o tara a carei scena rock si metal pare sa duca lipsa de aceasta.

Inca de la  prima editie targul a beneficiat de suport din partea scenei rock si metal romanesti reprezentate pentru aceasta de Sincarnate, Act si Mighty Owl Prod. care au sustinut ideea oferind participantilor activi la targ bonusuri constand in CD-uri, tricouri, hanorace, etc., lista imbogatindu-se prin participarea special pentru aceasta editie a Cavalleria Events care deja a anuntat un pachet promotional generos pentru festivalul Ghost Fest de la Rasnov ce se va desfasura in perioada 13-14 iulie, dar si cu cea a Festivalului Artmania, prezent la targ cu o oferta similara ce va fi anuntata in scurt timp.

Salutam participarea pentru a doua oara la targ a Editurii Herg Benet, de aceasta data special pentru lansarea romanului Pervertirea, noua opera a scriitoarei Cristina Nemerovschi –  autoarea best-sellerului Sange Satanic.

Desi organizatorii ar fi preferat alte auspicii, sectiunea de film care ar fi trebuit sa fie sarbatorita ca prima participare a acestui domeniu la targ, sta sub semnul funestului , ea fiind dedicata celui care a fost Trondr Nefas, chitarist si vocalist al formatiei norvegiene de black metal Urgehal si un foarte bun prieten al scenei romanesti de metal, disparut dureros de recent dintre noi.

Proiectia de aproximativ o ora, constand in filmari din viata si activitatea artistica a lui Trondr,  va preceda concertul trupei bucurestene de death metal Sincarnate, concert deschis de formatia locala AIR ( Almost In Rage ) si beneficiaza de acordul apropiatilor si al familiei.

PROGRAM

10:00 Deschidere

19:00 In Memoriam Trondr Nefas

20:00 Concert Sincarnate si AIR

22:30 Inchiderea targului si after-party

EXPOZANTI

In acest moment, exceptand colectiile particulare care si-au anuntat deja prezenta, lista expozantilor de la tRock este urmatoarea:

 • Beauty of Pain
 • Bestial Records
 • Darmoth Distro
 • Digital records
 • Twilight 13 Media
 • Taine Records
 • Cavaleria Events
 • Festivalul Artmania
 • Editura Herg Benet
 • Axa Valaha Distro
 • Romanian Thrash Metal Club

Lista ramane deschisa oricarui doritor care considera ca se incadreaza in acest concept, pana la inchiderea targului.
Participarea la targ, atat ca expozant cat si ca vizitator este gratuita. Cei care doresc sa participe ca expozanti se pot adresa organizatorilor printr-un email la contact@rtmc.ro.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club.

BILETE

Accesul la concertul Sincarnate si AIR se va face separat, incepand cu ora 20:00, costul unui bilet fiind 10 lei.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: