Trocathlon – targ de articole sportive second hand, editia de toamna

trocathlon

Oferă o a doua șansă articolelor tale sportive! Decathlon, unul dintre principalii retaileri în domeniul produselor pentru sport, lansează o nouă ediție Trocathlon în perioada 3-30 octombrie 2016. 

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon.   Vestea bună este că sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon cu o singură condiție: să fie în stare funcțională bună.

Ediția din această toamnă  aduce o noutate absolută – un catalog online care oferă clienților posibilitatea de a vizualiza produsele aflate în vânzare în cadrul Trocathlon, în acest fel economisind timp , alegând să se deplaseze la magazin pentru a cumpăra dacă acolo se află produsul dorit.

Condiții de vânzare
Conform regulamentului, trebuie aduse în magazin produsele spre vânzare și stabilit un preț împreună cu un specialist Decathlon.  Articolele rămân în magazin pe toată perioada târgului.
Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primește niciun comision pentru depozitare sau evaluarea produsului. Mai mult, o noutate în acest sezon de toamnă pentru clienții fideli:  Trocathlon  oferă revizie gratuită  pentru schiuri, biciclete și rachete de tenis (în condițiile din regulament), totul pentru siguranța clienților iubitori de second hand.

Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde,  clientul va fi anunțat imediat și va primi un voucher cu valoarea prețului de vânzare. În ultima zi de Trocathlon, valoarea sa e redusă cu 20%. Dacă nu se vinde, produsul poate fi luat înapoi sau poate fi donat unei asociații caritabile.

Vânzarea produselor din cadrul târgului este facilitată de promovarea și popularitatea de care se bucură  întreg evenimentul, siguranța utilizării acestui sistem fiind deja cunoscută în rândul clienților.

Toate condițiile de vânzare sau cumpărare sunt explicate în detaliu pe site-ul retailerului: www.decathlon.ro/c/84-trocathlonLista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este și ea disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon : www.decathlon.ro/c/131-articole-interzise-la-trocathlon

Condiții de cumpărare
Cu voucherul primit va putea fi acoperită întreaga sau o parte din valoarea produsului nou dorit. Decathlon oferă, de asemenea, suport și consiliere de specialitate celor care doresc să cumpere articole și echipamente sportive la un preț foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achiziționa produsul la prețul cerut de vânzător fără alte comisioane.

 

Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon, destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vânzării acestora.

INFO

Decathlon

Soseaua Pacurari 121 A, Iasi

www.decathlon.ro

www.facebook.com/DecathlonIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: