Trippin’ Rippin’ cu Rammon (RO), Kidamn & Scuffle

Beat Poetry si Meru Iaşi va invita la Trippin’ Rippin’ cu RAMMON (Ro), Kidamn (Ro), Scuffle (Ro). Popasuri muzicale de party funk, jazz, grooves, hip-hop.  Sambata, 14 ianuarie 2017, de la 22:00, la Meru Iasi.

Vizuale: Luda (Ro)

Serile sau sesiunile muzicale Trippin’ Rippin’ sunt călătorii sonore pornite din stranii curiozități, călătorii prin timp – trecut, prezent și viitor – prin spații imaginare, fantastice, uitate, prin ghetouri oculte și intergalactice; melanjuri “mellow, deep, hip“ ce își propun, pe plan local, să ofere alternative muzicale și să promoveze explorări sonore sau ritmice mai puțin populare și, totodată, diferiți artiști, muzicieni, producători sau DJs.

De când a naufragiat din Constanța la București, Rammon face doar băi de soare pe cele mai exotice plaje muzicale, pentru el tot anul fiind doar vară, aducând de fiecare dată câte un rucsac cu mare, nisip, soare și multe plăci de vinyl cu ritmuri variate. El este unul dintre co-fondatorii Berlin Club, dar și al renumitului grup muzical Constanța Funk Collective. Cu un background foarte diversificat, fiecare set al său reprezintă un cocktail (dez)echilibra(n)t de disco, funk, jazz, bossa nova și încă vreo câteva genuri dansante inventate pe loc.

Rammon este membru și DJ rezident al colectivului Vinyl, Rum, Tapas & Wine, colectiv ce reprezintă o familie de artiști, dar și o platformă culturală ce aduce împreună iubitorii de muzică și de vinyl și care creează momente memorabile, dezvoltând comunități în jurul conținutului curatoriat.

Kidamn și Scuffle sunt gazdele și fondatorii evenimentului Trippin’ Rippin’, reprezentând și câteva dintre forțele creatoare din spatele proiectului Beat Poetry, o platformă și un eveniment muzical ce a debutat în Club Brain, la Iași, în 2010. Pasionați și colecționari de muzică, aceștia sunt cunoscuți pe scena locală, în special cea ieșeană, ca unii dintre cei mai rafinați și eclectici selectori datorită DJ seturilor lor, împărtășind sunete și ritmuri variate, de la diferite “crate diggers’ nuggets”, la jazz, soul și funk sau de la hip-hop și “neck-snapping beats” la diferite electronice abstracte, rock, psyché și world music.

Cei trei promit o seară plină de vibrații pozitive și mișcări de dans energice, o călătorie evoluționistă a gândului și a simțurilor, extinzându-și pasiunea muzicală asupra urechilor flămânde și corpurilor frenetice.

Eveniment susținut de Brain Events, Uman Iasi, Acaju, AltIasi.ro.

INTRARE

Intrare / Susținere: 15 Lei de’amorul artei. Plata se va face la intrare, în seara evenimentului. Pentru a vă garanta accesul vă sugerăm să ajungeți până în ora 10 PM deoarece spațiul este limitat.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: