Triplă lansare de carte la Iași

Sâmbătă, 22 iunie 2019, de la ora 11.30 va avea loc în Sala Voievozilor din Palatul Culturii lansarea romanului despre divorț, agresiune și vindecare ”Semn că te am”, semnat de Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite și cunoscute bloguri autohtone: www.printesaurbana.ro. Romanul a fost declarat de psihologi, avocați și cititori o carte necesară, crudă și extrem de realistă.

Evenimentul este cu acces gratuit și este gândit pentru întreaga familie. În timp ce pe scenă vor avea loc discursurile pentru părinți, copiii se vor putea bucura de jocurile de strategie, construcție și memorie aduse de echipa Happy Color Iași, vor putea degusta delicii italienesti de la Bacania italiana – Gourmetteria SAPORI, gustari raw vegane si limonada de la Lifespot.

Lansarea de carte îi va avea ca invitați, alături de autoare, pe Psihoterapeut Daniela Mitrofan, psiholog Oana Albu, educator Alla Stan și pe Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt al Poliției Iași.

Participanții la lansare în Sala Voievozilor vor putea discuta cu invitatele despre viața de familie, despre amintiri din copilărie, despre cum putem sprijini persoanele care se află în relații toxice, despre cum ne vindecăm de răni vechi.

Autoarea va povesti publicului ieșean și despre cele mai recente cărți pentru copii semnate de ea: cartea despre meserii și principii de viață ”Când mă fac MARE”, a șaptea din seria cu micii Ema și Eric, și aventura ”Mami și tati se poartă ciudat”.

La final, Ioana Chicet Macoveiciuc va oferi autografe și va face poze cu toți cei prezenți la lansare. Toate cărțile autoarei vor fi prezente la vânzare la preț special.

Evenimentul de va încheia în jurul orei 13.00.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: