Triplă lansare de carte la Iași

Sâmbătă, 22 iunie 2019, de la ora 11.30 va avea loc în Sala Voievozilor din Palatul Culturii lansarea romanului despre divorț, agresiune și vindecare ”Semn că te am”, semnat de Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite și cunoscute bloguri autohtone: www.printesaurbana.ro. Romanul a fost declarat de psihologi, avocați și cititori o carte necesară, crudă și extrem de realistă.

Evenimentul este cu acces gratuit și este gândit pentru întreaga familie. În timp ce pe scenă vor avea loc discursurile pentru părinți, copiii se vor putea bucura de jocurile de strategie, construcție și memorie aduse de echipa Happy Color Iași, vor putea degusta delicii italienesti de la Bacania italiana – Gourmetteria SAPORI, gustari raw vegane si limonada de la Lifespot.

Lansarea de carte îi va avea ca invitați, alături de autoare, pe Psihoterapeut Daniela Mitrofan, psiholog Oana Albu, educator Alla Stan și pe Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt al Poliției Iași.

Participanții la lansare în Sala Voievozilor vor putea discuta cu invitatele despre viața de familie, despre amintiri din copilărie, despre cum putem sprijini persoanele care se află în relații toxice, despre cum ne vindecăm de răni vechi.

Autoarea va povesti publicului ieșean și despre cele mai recente cărți pentru copii semnate de ea: cartea despre meserii și principii de viață ”Când mă fac MARE”, a șaptea din seria cu micii Ema și Eric, și aventura ”Mami și tati se poartă ciudat”.

La final, Ioana Chicet Macoveiciuc va oferi autografe și va face poze cu toți cei prezenți la lansare. Toate cărțile autoarei vor fi prezente la vânzare la preț special.

Evenimentul de va încheia în jurul orei 13.00.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

PE ACEEASI TEMA:

Ateliere de lectură la Palat: „Enescu și hora razelor de soare”

„Piața Universității 1990. Pe urmele Părintelui Justin”, dublu eveniment la Muzeul Unirii

Ateliere de lectură pentru copii: „Vivaldi și cele patru anotimpuri”

Atelier de lectură la Palat: „Ceaikovski și dansul notelor de argint”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția fotodocumentară „Amintiri de carton”

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE 2021

Atelier de mărțișoare la Palat

„Trăiesc” | Concert Paul Surugiu-Fuego

Scrie un comentariu: