Triplă lansare de carte la Iași

Sâmbătă, 22 iunie 2019, de la ora 11.30 va avea loc în Sala Voievozilor din Palatul Culturii lansarea romanului despre divorț, agresiune și vindecare ”Semn că te am”, semnat de Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite și cunoscute bloguri autohtone: www.printesaurbana.ro. Romanul a fost declarat de psihologi, avocați și cititori o carte necesară, crudă și extrem de realistă.

Evenimentul este cu acces gratuit și este gândit pentru întreaga familie. În timp ce pe scenă vor avea loc discursurile pentru părinți, copiii se vor putea bucura de jocurile de strategie, construcție și memorie aduse de echipa Happy Color Iași, vor putea degusta delicii italienesti de la Bacania italiana – Gourmetteria SAPORI, gustari raw vegane si limonada de la Lifespot.

Lansarea de carte îi va avea ca invitați, alături de autoare, pe Psihoterapeut Daniela Mitrofan, psiholog Oana Albu, educator Alla Stan și pe Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt al Poliției Iași.

Participanții la lansare în Sala Voievozilor vor putea discuta cu invitatele despre viața de familie, despre amintiri din copilărie, despre cum putem sprijini persoanele care se află în relații toxice, despre cum ne vindecăm de răni vechi.

Autoarea va povesti publicului ieșean și despre cele mai recente cărți pentru copii semnate de ea: cartea despre meserii și principii de viață ”Când mă fac MARE”, a șaptea din seria cu micii Ema și Eric, și aventura ”Mami și tati se poartă ciudat”.

La final, Ioana Chicet Macoveiciuc va oferi autografe și va face poze cu toți cei prezenți la lansare. Toate cărțile autoarei vor fi prezente la vânzare la preț special.

Evenimentul de va încheia în jurul orei 13.00.

INFO

Palatul Culturii

Piata Stefan cel Mare si Sfant nr. 1, Iasi

contact@palatulculturii.ro

www.palatulculturii.ro

www.facebook.com/PalatulCulturiiIasi

PE ACEEASI TEMA:

Stelian Tănase conferențiază la UMF Iași

Jurnalista Ioana Bâldea Constantinescu lansează „Poveste pentru Maria” la Iași

Intalnire cu Eugen Simion la Academia Romana – Filiala Iasi

România prezentă cu peste 600 de titluri la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing (21-25 august 2019)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber Eats s-a lansat la Iași

SHARE Talks Iași | Congress Hall

Expoziția de pictură LIBERTÀ, semnată de Andrei PENNAZIO

„Interese umane – Sensul vieții”, prelegere dedicată Zilei Internaționale a Filosofiei

Scrie un comentariu: