Tribut to Nirvana

Cand spui Kurt Cobain te gandesti automat la Nirvana. Spui Nirvana si rezultatul e acelasi. Fenomenul creat de Cobain alaturi de Krist Novoselic si David Grohl ramane in amintirile noastre si la 18 ani de la dezbinarea formatiei, ajungand un succes inimaginabil in doar 7 ani de existenta. Incheiat inainte de vreme, proiectul Nirvana a fost tumultos si de neuitat, dovada cea mai buna fiind numarul de fani care au continuat sa apara desi trupa a murit iar stilul unic si obsesia pentru perfectiune i-a transformat in revolutionari ai rockului alternativ.

Pentru a comemora una din cele mai cunoscute trupe grunge din lume, Asociatia Culturala Moldavia organizeaza marti, 3 aprilie:

1. 16:00 – VERNISAJ EXPOZITIA “TRIBUT TO NIRVANA” – sala Foaier a Casei de Cultura a Studentilor Iasi.
2. 18:00 – concert UNPLUGGED FINGERPRINT – sala Gaudeamus
concertul va fi inregistrat video si audio, accesul in sala se va face in limita celor 500 de locuri disponibile. Intrarea libera.
3. 20:00 – ELECTRIC JAM SESSION – Dublin PUB – tinerii artisti vor urca pe scena pentru a dedica un moment trupei Nirvana.

Cu ce pot ajuta elevii?

Pot aduce expozitiei propria creatie inspirata de fenomenul creat de Kurt Cobain. Lucrarile pot fi sub forma de: desene, picturi fotografii, lucrari digitale, colaje si orice altceva. Deadline-ul de primire a pieselor pentru expozitie este vineri 30 martie orele 18:00, Casa de Cultura a Studentilor , biroul Caliman Adrian.

De asemenea daca sunt elevi care stiu sa cante la vreun instrument sau vocal pot sa se inscrie la Jam Session. Inscrierile pentru cei care vor sa ii dedice un moment trupei Nirvana se fac trimitand un email la adresa asociatiamoldavia@gmail.com .

Totusi… pe langa elevii care se vor inscrie la expozitie sau Jam Session, si ceilalti elevi au ocazia sa participe la acest eveniment facand parte din public, la fiecare din cele 3 activitati.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: