Trenul Regal soseste in Gara Iasi

trenul-regal-iasi

În incinta Gării va fi organizată expoziţia de fotografii „Căile Ferate Române în Primul Război Mondial” (realizată de Departamentul CENTENAR – România Centenară, în colaborare cu Centrul Naţional de Calificare și Instruire Feroviară).

La Iași, în perioda 14-16 decembrie, va avea loc o serie de manifestări, pentru a marca împlinirea a 100 de ani de când orașul a devenit capitală de război. Unul dintre evenimentele calendarului de la Iași, pe care îl propune Departamentul Centenar este și sosirea Trenului Regal în Gara Iași. Trenul Regal va fi deschis vizitării de către public  pe 16 decembrie 2016, în intervalul 14.30-21.00, iar pe 17 decembrie, în intervalul 9.00-12.00.

Departamentul CENTENAR are ca obiectiv coordonarea la nivel național a pregătirii, organizării și desfășurării manifestărilor, a acțiunilor și proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918-2018) și Primului Război Mondial. Departamentul CENTENAR se află în subordinea Prim-ministrului și este coordonat de Secretarul de Stat Florin-Daniel Șandru.

“În 2016 marcăm 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial. În 2018 vom aniversa 100 de ani de la Marea Unire.Celebrăm România!” Departamentul CENTENAR

Programul complet al manifestărilor de la Iași, organizate de către Departamentul CENTENAR, din perioada 14-16 decembrie, va fi anunțat în curând.

Eveniment susținut de Asociația Studenților Jurnaliști Iași

INFO

Departamentul CENTENAR – România Centenară

www.facebook.com/Romania-Centenara

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: