Trenul de noapte in cafeneaua Phoenix

Marcian Petrescu, apreciat ca fiind cel mai bun muzicutist din tara in blues, rock si country, va veni la Iasi cu Trenul de Noapte. Concertul va fi sustinut in aceasta seara, incepind cu ora 20, in cafeneaua Phoenix, din Piata Unirii, nr. 2.

Trenul de noapte

Trenul de noapte soseste diseara la Iasi

Intilnirea celor patru artisti unici in peisajul muzical romanesc cu fanii ieseni este prilejuita de lansarea noului album, “desCintece de Blues”. Acesta este disponibil in magazine din luna noiembrie a anului trecut, cind Trenul de Noapte a aniversat 10 ani de la infiintare. Daca pe albumul lansat in 2009, “Povestile Bluesului”, trupa a colaborat cu legendarul muzician american Sugar Blue, laureat a doua premii Grammy, pentru noul album a colaborat cu inegalabilul Charlie Musselwhite. Cel din urma a influentat in mod considerabil evolutia “bluesului alb” la nivel mondial. De altfel, la sfirsitul lui 2007, dar si in prima parte a lui 2008, Marcian Petrescu&Trenul de Noapte a sustinut 12 concerte in cadrul a doua turnee foarte importante, sustinute in tara de cele doua legende ale muzicii blues, Sugar Blue si Charlie Musselwhite. In formula actuala a proiectului muzical se regasesc Marcian Petrescu (muzicuta, voce, textier si liderul grupului), Rares Totu (chitara), Robert Ardeleanu (bass) si Constantin Barbaselu (baterie). Genurile abordate in prezent sint harmonica blues, cuban&brazilian blues, boogie si rock’n’roll.

Biletul la concertul din aceasta seara costa 15 lei. Rezervari se pot face la adresa de email rezervari.phoenix@gmail.com.

Adresa:

Iasi, Piata Unirii nr.2 (intrare laterala dinspre Hotel Astoria)

 

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: