Trenul ,,COOLtural exPRress’’ se pregătește de îmbarcare

PRIME Iași organizează în această primăvară proiectul bianual PR Tea de Iași, care a ajuns la ediția cu numărul XIX. Acest proiect presupune o întâlnire informală între studenți și un specialist din domeniul Relațiilor Publice, într-un ambient plăcut și prietenos, la o ceașcă de ceai.

Tema acestei ediții este ”COOLtural exPRess”. Aceasta dorește să atragă atenția asupra obiceiurilor, tradițiilor, nevoilor și diferențelor din lumea întreagă, prin prisma PR-ului Cultural. Ne dorim să valorificăm cultura și spiritul original prin intermediul speaker-ului Amelia Gheorghiță care, cu siguranță, va atrage publicul să urce la bord pentru a pleca în călătoria pe care v-am pregătit-o.

Invitatul special, Amelia Gheorghiță, este responsabilă de relații publice la Muzeul Național al Literaturii Române din Iași din anul 2013. De asemenea, cu o experiență în managementul evenimentelor, PR și strângere de fonduri, coordonează promovarea unor evenimente culturale din Iași, printre care Festivalul Internațional de Literatură și Traduceri Iași – FILIT, Șotron, Târg de cărți, Street Delivery.

INSCRIERE

Acum că v-am atras atenția, nu rămâne decât să vă înscrieți pentru a participa. Formularul poate fi găsit pe pagina de Facebook PR Tea de Iași. Vă așteptăm joi, 17 mai, la Casa Memorială ,,Vasile Pogor’’, începând cu ora 16:00 pentru a cunoaște împreună mai multe despre PR-ul Cultural, în timp ce vom savura împreună „un ceai cu aromă de PR”.

INFO

PRIME Iasi

primeiasi.wordpress.com

Facebook.com/Asociatia.PRIME.Iasi

www.facebook.com/PrTeaDeIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: