Trei concerte “O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică” la Sala Palatului

Stefan-Banica-afis-concert-Craciun-2012

Ştefan Bănică va susţine trei concerte din seria “O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănică“, nu două cum s-a anunţat iniţial. Cererea mare de bilete a făcut ca organizatorii să suplimenteze numărul spectacolelor, artistul urmând să concerteze pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pe 13, 14 şi 15 decembrie 2012.

Cel de-al treilea spectacol va avea loc pe 15 decembrie 2012 şi se adaugă listei lungi de show-uri ale artistului desfăşurate de-a lungul timpului în luna decembrie. Concertele de Sărbători ale lui Ştefan Bănică au strâns peste 220.000 de spectatori la Sala Palatului în cei 10 ani de tradiţie, de la un an la altul depăşind recordurile de vânzări.

Concertele Extraordinare de Craciun, marca Stefan Banica, reprezinta de peste un deceniu un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna. Pentru al 11-lea an consecutiv, Stefan Banica va invita la un spectacol de referinta din lumea showbiz-ului romanesc, una dintre cele mai complexe productii de gen din Romania.

La concertele de Craciun Stefan Banica din luna decembrie veti putea asculta, pe langa hiturile binecunoscute, semnate Stefan Banica, si cantece de pe noul album: “Altceva”.

Ştefan Bănică se află în această perioadă în turneul naţional de promovare al albumului “Altceva“, al 14-lea disc de autor din carieră. Turneul a început la finalul lunii octombrie şi în perioada următoare îl va duce pe Ştefan în faţa fanilor din Craiova, Cluj-Napoca, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Braşov.

Ştefan Bănică se mândreşte cu o carieră de 25 de ani în care a dovedit că muzica, actoria şi televiziunea nu au secrete faţă de el. Un om de show, prin definiţie, Ştefan Bănică transformă concertele de Crăciun în adevărate spectacole cu muzică, dans, costume şi lumini.

BILETE

Biletele pentru concertele de Crăciun de la Sala Palatului ale lui Ştefan Bănică sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

  • VIP: 200 lei
  • Categoria I: 150 lei
  • Categoria II: 100 lei
  • Categoria III: 60 lei

Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

INFO

www.iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: