Trei ani de IDIOT @Arte Bar – spectacol aniversar

Trupa de teatru si improvizatie IDIOT organizeaza joi, în Arte Bar, la ora 20:00, un spectacol aniversar.  Pe data de 17 iulie, Trupa de teatru si improvizatie IDIOT împlineste trei ani de la prima reprezentantie. IDIOT este singura trupa din Moldova care a îndraznit sa abordeze acest gen: teatrul de improvizatie.

Regulile unui astfel de spectacol sunt foarte simple: publicul este cel care decide ce personaje apar sau unde se desfasoara actiunea, iar actorii sunt înarmati cu mult curaj, buna dispozitie, umor si intra pe scena fara sa stie ce urmeaza sa se întâmple. Nu au regizor în spate, text în cap sau decor pe pereti, iar singura lor recuzita este bunul simt.

Evenimentul de joi seara va avea doi invitati speciali, Cosmin Vaman si Alexandra Andrei. Actorii vor improviza un spectacol cu aroma de aniversare pe ritmurile clasice de chitara, combinate cu productia lui Alin Plamadeala, a.k.a. Kp SEK, la pad-ul electronic.

Aduna-ti gasca de prieteni, pregatiti-va sa râdeti cu pofta, sa va bucurati si sa constuiti noi amintiri alaturi de IDIOT pe fundalul unui show memorabil! Alegeti-va un reprezentant al distractiei si îndemnati-l sa suni la 0741 351 382 pentru a va face o rezervare!

Cei patru actori, Alexandru Petrila, Theodor Ivan, Codrin Danila si Ovidiu Ivan, împreuna cu Mitrut Peiu, cel care sustine live ilustratia muzicala la chitara, îsi onoreaza traditia de a juca în fiecare duminica în Arte Bar, dar îsi dedica prestatia artistica si altor evenimente culturale sau de entertainment.

INFO

Trupa de teatru si improvizatie IDIOT

facebook.com/pages/Trupa-de-Teatru-IDIOT

youtube.com/user/trupaIDIOT

Arte Bar

Str. Horia 8, vis a vis de Universitatea de Arte G. Enescu

facebook.com/pages/Arte-Bar

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: