Travka Electro-Acustic @Fratelli Lounge & Club Iasi

Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements a debutat pe 17 februarie. Alături de byron, The Mono Jacks și Robin and the Backstabbers, cei de la Travka vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara.

În turneu, Travka vor continua proiectul început la București în 2016, extinzând aria concertelor Electro-Acustic la scară națională! Veți vedea o față nouă a formației, mai melodioasă, mai matură, dar la fel de complexă.

Programul turneului Overground Elements / Travka Electro-Acustic este după cum urmează:
– 17 februarie, Timișoara, Fratelli Lounge & Club (bd. Corneliu Coposu nr. 1)
– 10 martie, Cluj, /Form Space (al. Stadionului nr. 2)
– 24 martie, Iași, Fratelli Lounge & Club (str. Palas nr. 5D)
– 7 aprilie, București, Fratelli Lounge & Club (str. Glodeni nr. 1-3)

Travka au pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții pe micul ecran și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale.

BILETE

Pret bilet in presale: 30 lei. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

INFO

Fratelli Lounge&Club

Adresa: Str. Palas, 5D, Iasi

E-mail: officeiasi@fratelli.ro

Web:www.fratelli-iasi.ro

FB:www.facebook.com/FratelliIasiRo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: