Tratat de mangaieri, de dr. Gérard Leleu / Editura Trei

Care sunt diferentele erotice dintre bărbati si femei? Cum să evităm capacana rutinei? Cum să depăsim blocajele? Ce înseamnă mângâierea interioară? Dr. Leleu ne răspunde printr-o lucrare de referintă din domeniul senzualitătii. Plecând de la piele, cel mai generos organ senzitiv al nostru, vom descoperi geografia senzuală a celuilalt, sondându-i zonele senzibile din intimitatea sa cea mai profundă.

Mângâierile pot oferi plăceri infinite fiind minunate expresii ale artei de a iubi. Invitându-ne să învătăm această artă (aflăm, de pildă, că există 28 de tipuri diferite de a săruta si 37 de moduri de a mângâia), dr. Leleu ne oferă un adevărat manual al tandretei: după ce-l veti parcurge, veti fi partenerul ideal!

Pe sold, pielea se întinde, ridicată de oasele de dedesubt si de muschi puternici. Sensibilitatea ei este încă si mai mare decât cea a pântecelui si chiar a taliei. Atingerile usoare cu vârfurile degetelor provoacă în aceste locuri mici seisme ale căror unde fac să vibreze întregul trup. Este o vastă suprafată convexă pe care degetele pot face dovada măiestriei lor. După toate tipurile de miscări ale vârfului degetelor, unghiile îsi intră-n drepturi, brăzdând, zgâriind, piscând. si-atunci, mâna devine si mai lacomă, apucând, cuprinzând în căus si-apoi frământând, lărgindu-si în sfârsit actiunea de la talie la coapsă.” – Dr Gérard Leleu

Părăsiti căile romane ale centrului torsului si mergeti să vă plimbati pe întreaga-i întindere. Spate frumos, spate vast, fericită câmpie! Lăsati-vă buzele să rătăcească, să culeagă, să ciugulească, însământati cu vârful limbii, truditi, săpati cu dintii, căci nu plăcerea e-aceea care lipseste! Întoarceti-vă din nou la calea regală pentru a coborî spre solduri. Mergeti în pas vioi. Ajungeti la rodnicele câmpuri ale salelor. Încetiniti, opriti-vă o clipă: de-aici se-naltă stoluri de frisoane.
Terenul urcă-n pantă, urmati-l, căci trebuie să vă cătărati pe dealuri. La mijlocul drumului, se află un loc aparte, exact la jumătate între adâncitura salelor si începutul brazdei dintre fese. Este o zonă extraordinară. Săruturile provoacă aici o stranie si paradoxală impresie: un val de plăcere si de liniste plin invadează trupul, în timp ce o dorintă de a face dragoste se iveste dintr-o dată în pubis. Faceti un popas în acest uimitor loc de observatie. Căci ceea ce urmează vă va cere rezistentă.” – Dr Gérard Leleu

DATE TEHNICE

  • Titlul original: Le Traité des caresses
  • Publicată de: Flammarion, Paris, 1998
  • Limba originală: franceză
  • Traducere: Aliza Ardeleanu
  • Anul apariţiei: 2005, 2014
  • Nr. de pagini: 392
  • ISBN: 978-973-707-925-1
  • Pret: 39 lei

DESPRE AUTOR

Dr. Gérard Leleu este medic, sexolog si terapeut de cuplu, autor a numeroase cărti de succes, dintre care Editura Trei a publicat: Cum să fim fericiti în cuplu. Între fidelitate si infidelitate; Cum să fim fericiti în cuplu. Intimitate, senzualitate si sexualitate; Cartea dorintelor; Bărbatul de azi explicat femeilor.

Tratat de mângâieri este un ghid complet care vă ajută să vă (re)descoperiti propriul trup, precum si pe cel al partenerului. Atingerea pielii este o etapă delicată si importantă a comunicării amoroase, care nu trebuie neglijată. De aceea, dr. Gérard Leleu ne oferă “cheia” pentru o sexualitate debordantă.

INFO

www.edituratrei.ro/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: