Transformare de look pentru trupa VUNK

Cornel Ilie si colegii sai din trupa Vunk au afisat pe paginile lor de Facebook portrete cu transformari spectaculoase, dar in acelasi timp departe de zona  rockbritanic cu care ne-au obisnuit.

Cu parul albastru si o privire metalica, avind in spate un decor care pare rupt dintr-o poveste magica, liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, aminteste de un erou de benzi desenate.

De altfel, fotografia lui, precum si cele ale colegilor sai contin acelasi mesaj, cu trimitere la eroi de benzi desenate: “Daca as fi un super erou, ce super puteri as avea?”.

In celelalte fotografii, Gabriel Maga are fruntea pictata cu galben, Bogdan Crucianu are o masca rosie in dreptul ochilor, iar Nicu Sarghea are pe obraji si pe frunte triunghiuri verzi.

Fiecare membru al trupei are doar o parte a chipului desenata si din combinatia rezultata de la toti patru, poate iesi chipul unui personaj desenat integral.

Fotografiile sunt insotite de foarte putine informatii “3 octombrie. Sala Polivalenta”, si cum trupa a anuntat deja ca atunci va fi “un concert de poveste”, cu siguranta foarte curand baietii vor da mai multe detalii despre transformarile lor surprinzatoare.

INFO

vunk.ro

www.facebook.com/VunkOfficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: