Transfer gratuit pentru iesenii care ales sa zboare din Chisinau

Incepand cu ultima saptamana a lunii iulie 2014, compania Air Moldova opereaza transferul gratuit al pasagerilor de la Iasi la Chisinau cu un nou autocar, clasificat la patru stele, sporind astfel confortul iesenilor care aleg sa profite de ofertele avantajoase ale companiei.

Transferul gratuit al pasagerilor de la Iasi la Aeroportul International Chisinau face parte din programul special de facilitati oferit iesenilor de catre compania aeriana.

Astfel, exclusiv prin intermediul agentiilor de turism acreditate IATA din Iasi si a partenerilor acestora, pot fi achizitionate bilete de avion cu tarife începand de la 59 EUR/sens pentru Bologna, Roma, Milano, Verona  si  Atena.   Catre Istanbul sau Larnaca pasagerii pot calatori la tarife începand cu  79 EUR/ sens, iar destinatii ca Barcelona, Frankfurt sau Sankt Petersburg sunt accesibile de la 109 EUR/ sens.  Foarte atragatoare pentru ieseni au fost de la lansarea programului si zborurile catre Paris, de la doar 49 EUR /sens, Londra de la 79 EUR/ sens sau Istanbul, de la 89 EUR/ sens.

Compania aeriana Air Moldova a extins oferta si pentru bagajul de cala, care costa doar 10 EUR/ sens.

Autocarul va staţiona în Iaşi în parcarea Pallas Mall din faţa Palatului Culturii, iar în Chişinau – în parcarea Aeroportului Internaţional.

ORAR

Zilnic (începand cu 1 iulie 2014):

  • 07.30 – Plecare din Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)
  • 10.30 – sosire în Chişinau, Aeroportul Internaţional Chişinau
  • 20.00 – Plecare din Chişinau, Aeroportul Internaţional Chişinau
  • 23.00 – Sosire în Iaşi, Parcare Pallas Mall (Palatul Culturii)

Pentru mai multe detalii, pasageri sunt rugaţi sa contacteze agenţiile acreditate IATA din Iasi, Serviciul helpdesk al companiei Air Moldova sau sa acceseze pagina de internet a ofertei pe site-ul Air Moldova, la adresa: http://www.airmoldova.md/news-records-ro/3425/ . Telefoanele de contact al serviciului  “Helpdesk”: +373 22 83 08 30; +373 22 57 65 45; +373 68 69 65 45; E-mail: helpdesk@airmoldova.md

“Air Moldova” este unul din cele mai recunoscute marci din Republica Moldova, fiind fondata prin decret prezidenţial la 12 ianuarie 1993. La 13 iulie 2004 “Air Moldova” a devenit membru activ IATA., iar din 2008, iar din anul 2008 compania a fost inclusa în registrul IATA Operational Safety Audit (IOSA). Compania opereaza curse aeriene catre 23 de destinaţii, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 si Embraer 120, asigurand la ora actuala peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.

INFO

Air Moldova

www.airmoldova.md

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: