Training-ul ”Provocarile comunicarii. Viziuni negociate”, 26-28 aprilie

Training-ul ”Provocarile comunicarii. Viziuni negociate”  va fi sustinut la IASI, in cadrul Facultatii de Arhitectura G.M. Cantacuzino, intre 26-28 aprilie!  Training-ul se adreseaza studentilor la arhitectura , iar participarea la acestea este gratuita.

AFIS Training Arhitext Iasi

Studentii se pot  inscrie la fiecare dintre aceste trainiguri trimitind pe adresa arhitext_redactie@b.astral.ro un CV  si o scrisoare de intentie prin care sa argumenteze motivele pentru care si-ar dor sa participe la aceste trainiguri. Participarea este gratuita, in limita a 30 de locuri, pentru fiecare dintre cele 5 traininguri.

Seria de traininguri ”Provocarile comunicarii. Viziuni negociate”, organizate de Fundatia Ahitext design vor fi sustinute incepind cu luna aprilie a acestui an si pina in luna noiembrie in principalele centre univeristare din tara (Iasi, Oradea,Timisoara, Bucuresti si Cluj).

Ideea derularii unui astfel de proiect a venit ca raspuns la necesitatea studentiilor arhitecti, viitorii practicieni, de a cunoaste secretele comunicarii si mentinerii relatiei cu unul dintre principalii lor parteneri – beneficiarii. Organizarea unor serii de traininguri prin care participantii sa poata invata citeva elemente de baza in construirea unui discurs coerent si a unei relatii eficiente cu beneficiarul este extrem de importanta. Initiativa noastra de a demara un astfel de proiect a aparut o data cu constatarea faptului ca, in facultatile de profil din tara, aria curiculara nu acopera si aceasta parte importanta si esentiala in activitatea practica a unui arhitect.

Ceea ce incercam sa realizam prin aceste traininguri este conceperea unor module si a unor materiale informative concepute special pentru domeniul arhitecturii, care se pliaza pe cerintele si situatiile specifice din acest domeniu. Ne dorim ca, prin cunostintele dobindite in urma acestui training, participantii, cunoscatori ai metodelor pentru realizarea unei arhitecturi de calitate, coerente sa poata sa isi puna in practica aceste cunostinte fara a fi constrinsi si supusi unor situatii de compromis datorita faptului ca nu au reusit sa-si faca intelese ideile. Prezenta unor astfel de traininguri in centrele universitare vin ca o completare a cunostintelor dobindite de studenti in facultate si ajuta la fructificarea lor in practica.

Pentru fiecare training sustinut in fiecare dintre cele 5 centre univeristare (Bucuresti, Cluj, Iasi, Oradea si Timisoara) vor fi selectat maxim 30 de studenti arhitecti. Trainigurile vor fi conduse de 4 formatori in fiecare dintre orase. Acestia vor avea ca invitati in cadrul trainingurilor cite un arhitect practician si cite un beneficiar care vor lua parte la activitatiile de role play din cadrul acestora. Astfel participantii la training vor avea ocazia sa exeprimenteze situatii reale in care vor intra in contact cu clientul si in fata caruia vor trebui sa isi construiasca un dicurs coerent si convingator.

Ca rezultat al acestor traininguri va fi realizat un ghid de training pe tema Provocarile comunicarii. Viziuni negociate, ce va fi tiparit intr-un numar de 210 exemplare.

INFO

Informatii despre perioada de desfasurare a acestora in fiecare dintre cele 5 centre universitare, precum si mai multe detalii despre training si inscriere puteti obtine apasind butonul Like al paginii oficiale de Facebook.

www.arhitext.com

facebook.com/TrainigArhitext

www.east-centricarch.eu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “Training-ul ”Provocarile comunicarii. Viziuni negociate”, 26-28 aprilie”

  1. Super tare! Tineti-o tot asa! 🙂

Scrie un comentariu: