(ANULAT)Training Oratorie, Public Speaking & Debate

oratorie-debate-curs

ANULAT! În perioada 24-26 octombrie va avea loc un proiect marca Interact Iași în colaborare cu Institutul Francez Iași, ce are ca scop îmbunătățirea abilităților de comunicare cât și promovarea unui domeniu din ce în ce mai căutat – oratoria. Proiectul se adresează publicului ieșean cu vârste cuprinse între 14-22 de ani, cu sau fără experiență în domeniul dezbaterii.

Trainingul de Oratorie, Public Speaking&Debate  se desfășoară pe durata a 3 zile sub îndrumarea Alinei Pleșa, a lui Vlad Grigorescu, organizației Toastmasters și Clubul de dezbateri academice Iași (CDAIS). În cele trei zile de training vor participa persoanele dornice de a învăța tainele oratoriei, public speaking-ului și debate-ului.

Participanții vor avea ocazia de a cunoaște diferite modalități de a se exprima într-un cadru non-formal alături de persoane cu experiență în domeniu. Organizatorii, club Interact Iași și Institutul Francez Iași vă invită începând de vineri, 24 octombrie să descoperiți arta fină a comunicării.

INSCRIERE

Taxa de participare este de 10 lei si trebuie achitata pana la terminarea inscrierilor. Acestea se fac pana pe 22 octombrie la Ioana Covaliu, Vlad Grigorescu (numerele de telefon sunt precizate in afis) si online, pe  docs.google.com/forms

Clubul Interact Iași s-a format în anul 2008 și este format din voluntari cu vârste cuprinse între 14-18 ani. Clubul se ocupă cu inițierea și organizarea de proiecte de caritate și promovează implicarea socială și interculturalitatea. Este susținut de Clubul Rotary Iași și de Clubul Rotaract Iași.

INFO

interact-iasi.ro

facebook.com/interact.iasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: