Training Knowledgement Exchange, 15-16 iunie 2013

Cel mai apreciat maestru coach din Romania, Alain Cardon, nascut in Algeria, crescut in Egipt, educat in SUA, a ales in 2008 Romania pentru a deschide Metasysteme, prima scoala de coaching de pe piata locala. Alain Cardon  va sustine la Training Knowledgement Exchange 2013, workshop-ul de Coaching sistemic, care ofera o scurta introducere asupra puterii minimalismului din partea unui maestru in domeniu, alaturi de o secventa experimentala si o sesiune Q&A. TKE 2013 va avea loc pe parcursul a doua zile, 15 si 16 iunie la Centrul de afaceri IDEO.

Alain Cardon

Coaching-ul sistemic ofera structura, suport si feedback intr-un proces continuu de clarificare a dorintelor, indepartare a barierelor, atingerea obiectivelor si realizarea propriilor viziuni. Coaching-ul sistemic ofera expertiza pe proces, mai degraba decat cunostinte in privinta continutului, pentru a dezvolta indivizi si organizatii sanatoase. Organizatiile sanatoase, ca orice alt sistem viu, pot identifica, localiza, atinge si asimila resursele care le lipsesc.

Alain Cardon a fost professor al Institutului Francez de Analiza Tranzactionala, este expert al Asociaţiei pentru Progresul Managementului si este consultant si coach incepand din 1976. Inca din 1985, in cadrul Transformation Consultants si apoi al Métasystème, Alain Cardon se specializeaza in aplicatiile abordarii sistemice (Approche Système) in dezvoltarea personala, coeziunea de echipa si in dezvoltarea strategica a organizatiilor. Din 2002, Alain este certificat ca Master Certified Coach in cadrul International Coach Federation. De-a lungul experienţei sale, Cardon a semnat peste zece lucrari despre Analiza Tranzactionala, Abordarea sistemica, formare şi pedagogie, comunicare si management, meseria de coach individual, de echipa si de organizaţie, toate aparute la Editions d’Organisation (Paris). In Romania, ultima carte a sa “Adevarata arta a unui Master-coach” a fost lansata in 2012.

AGENDA EVENIMENT

ZIUA 1 – 15 iunie 2013

ZIUA 2 – 16 iunie 2013

E bine de stiut ca workshop-urile se desfasoara in paralel iar locurile sunt limitate. Dupa ocuparea locurilor la un workshop accesul se inchide si inscrierea se face la cele ramase libere.  Intra pe www.tke.ro, citeste detaliile despre fiecare speaker, workshop, alte momente valoroase din program si completeaza formularul de inregistrare. Doar asa te asiguri ca vai avea un loc in fata la cea mai profesionista conferinta in care focusul este pe invatarea si dezvoltarea celor prezenti.

Parteneri care sustin evenimentul:
Ideo, Corporate Business Events, Fundatia Comunitara Iasi, JCI, Inovart, Avatti, Vodafone, Comservice, Gramma, Compan Iasi, Polirom, Little Texas, Saga Travel, Madame Lucie, Head Inovation, Ande Motors
Parteneri media:
Cariere, Money.ro, Calendar evenimente, Wink, Formare Info, Digi 24, Inoras.ro

INFO

tke.ro

ideo.com.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: