Training gratuit dedicat antreprenoriatului in industriile creative

Creativitate, talent, măiestrie. Cum se pot transforma toate acestea în afaceri profitabile si sustenabile? Industriile creative au nevoie de tineri antreprenori care să dezvolte această zonă economică cu potențial uriaș. În sprijinul tuturor celor interesați, proiectul „Promovarea antreprenoriatului in domeniul industriilor creative” desfășoară o serie de traininguri gratuite dedicate antreprenoriatului și susținute de profesioniști în domeniu.

Peste 300 de tineri care au participat în ultimele 5 luni la trainingurile de antreprenoriat creativ din București și-au conturat planurile de afacere pentru proiecte din domeniul arte, advertising, cinematografie, design, sau alte arii economice bazate pe talent și inovație.

CONDITII DE PARTICIPARE

Pot participa toți cei care au împlinit minim 18 ani și au o legatură cu industriile creative dovedită prin experiență profesională, studii, voluntariat, cursuri, afacere în domeniu, proiect în derulare și dorința de a începe un proiect în industriile creative.

Durata
Trainingurile au o durată de 3 zile consecutive, fiecare zi având agenda proprie. Își propun să răspundă la intrebările esențiale ce apar în momentul inițierii unei afaceri, abordând, pe lângă aspecte ale statutului de antreprenor, capitolele esențiale ale unui business plan: descrierea ideii, a sectorului, planul de marketing, strategia de comunicare, strategia de vânzări, strategia financiară, aspecte juridice și de capital uman sau managementul riscului. Caietul cursantului – completat pe parcursul sesiunii – se va transforma într-o schiță de plan de afaceri. Cursurile sunt certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări (ex-CNFPA). La scurt timp după finalizarea cursului, participanții absolvenți vor fi contactați de organizatori pentru a li se înmâna diploma ANC

Locatie
Cursurile se vor desfășura in cadrul Universitatii de Arta “George Enescu”, Iasi in sala Senatului, Corpul central la Universitatii, Str. Cuza Voda Nr.29, cod 700040

Modalitate de înscriere
Pentru înscrierea la curs se va completa formularul de mai jos, toate câmpurile fiind obligatorii. Selecția se va baza pe criteriile: ordinea înscrierii, egalitatea de șanse, mixul de avansați și începători, diversitatea domeniilor și preferința pentru data cursului. Locurile sunt limitate (maxim 25) pe fiecare sesiune. Dupa analizarea răspunsurilor, cei selectați vor fi contactați de către echipa de proiect. Se poate opta pentru o singură sesiune de training.

Date și termene-limită de înscriere – luna mai:
24-26 mai – deadline inscrieri: 17 mai

INFO

www.crestetalente.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: