Training de leadership, la Congress Hall Palas

congress-hall-leadershipul-incepe-cu-tine-afis-iasi
Vineri, 7 martie 2014, Sala Verdi a centrului de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas Iaşi va găzdui trainingul „Leadershipul începe cu tine”. Evenimentul este susţinut de membri ai „The John Maxwell Team”, unul dintre cei mai cunoscuţi speakeri şi autori în domeniul leadershipului.
La training, care va începe la ora 18:00, cei interesaţi vor învăţa noi practici pentru conducerea afacerii şi a echipei la un nivel superior, să stabilească relaţii profunde, să îşi perfecţioneze abilităţile de lider, să comunice eficient pe plan profesional şi personal şi să atingă performanţe în domeniul vânzărilor.

Daniela Nica are şapte ani de experienţă în construirea cu succes a unui business de vânzări directe, în care influenţează (conduce) sute de oameni.

Din 2013 este trainer, coach și speaker certificat John Maxwell. Mihai Țandea are o experienţă de peste nouă ani în training, coaching și public speaking, fiind implicat într-un proces de creștere și dezvoltare a peste 3.500 de participanţi la diverse seminarii, workshop-uri și sesiuni de training, în cadrul unor companii din România. Din 2013 face parte din John Maxwell Team, o companie extinsă la nivel internaţional în 94 de ţări, cu peste 3.000 de membri.

ÎNSCRIERI

  • 60 lei / participant (50 lei dacă mai aduci 3 prieteni)
  • 40 lei / student

Înscrierile se fac la www.impulstraining.ro/leadership

INFO

W: www.congresshall.ro
E: pr@palasiasi.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: